Tematska kućica TISAK

Kiosk

Smješten je nasuprot nogometnog stadiona i ispunjen je časopisima, paketima i slatkišima. Maleni kiosk u MiniPolisu ima čak i vlastite hladnjake za pića i sladolede, a arhetipska interakcija prodavača i kupca jedan je od najponavljanjijih i najpopularnijih scenarija svih dječjih igara.

Za škole i vrtiće

Grupni posjeti MiniPolisu

Imerzivno iskustvo minijaturnog grada s velikim brojem edukativnih aktivnosti usklađenih s ciljevima Nacionalnog kurikuluma čine nas optimalnom destinacijom za djecu školske i predškolske dobi.

MiniPolis je inovativno edukativno okruženje koje potiče razvoj kreativnosti i intelekta uz osjećaj uspjeha, vrijednosti i samopouzdanja.

Siguran, transparentan, verificiran

Okruženje u kojem odgajatelji i učitelji mogu – odahnuti

Svjesni smo izazova u organizaciji izleta koji muče prosvjetne djelatnike i zato smo osmislili praktičan edukativni paket koji će djecu potpuno zaokupirati, a vama omogućiti da odahnete, znajući da su djeca pod nadzorom i u sigurnom okruženju.

Stručno organiziran obilazak MiniPolisa od 2 sata

Besplatan ulaz za odrasle osobe u pratnji

Verificiran edukativni program učenja kroz igru

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje dali su pozitivno stručno mišljenje o našem programu učenja kao obliku izvanučioničke nastave, potpuno usklađenog s Nacionalnim kurikulumom.

40+ tematskih kućica na više od 2000m2

50+ ekspertno osmišljenih scenarija

Učitelji mogu predahnuti

Kako izgleda školski ili vrtićki MiniPolisu?

Znamo da nije lako organizirati školski ili vrtićki izlet i znamo koliko organizacija može biti stresna za učitelje i odgajatelje. Zato smo vlastiti program osmislili tako da vam maksimalno olakšamo izazove i da kroz dvosatni boravak u MiniPolisu – predahnete.

1

Dolazak u MiniPolis

Za školske grupe koje dolaze u MiniPolis imamo spremno sigurno parkirališno mjesto za autobus, a učiteljima i odgajateljima asistiraju naši animatori. Školske i vrtićke grupe u MiniPolis ulaze kroz zaseban ulaz, a djeca su cijelo vrijeme pregledna i kompaktna skupina na koju pazi više očiju.
2

2 sata izvanučioničke nastave kroz igru

Na djecu cijelo vrijeme paze naši animatori, a sadržaj njihovih zabavnih aktivnosti verificiran je od strane Ministarstva znanosti i Agencije za odgoj i obrazovanje kao oblik izvanučioničke nastave. Osnovni program grupnog posjeta MiniPolisu traje 2 sata, no moguće je dogovoriti duži program kao i dodatne interaktivne radionice.

3

Ručak u MiniPolisu

Za grupne posjete MiniPolisu moguće je dogovoriti i ručak koji će djecu i  njihove učitelje energizirati za nastavak dana.

4

Poklon za svako dijete

Prilikom odlaska iz MiniPolisa, svako dijete od nas i naših partnera dobije simboličan poklon.

Grad pun doživljaja

Što o nama kažu učitelji i odgajatelji ?

Tu smo za vas

Odgovori na često postavljana pitanja

Potrudili smo se odgovoriti na najčešće postavljana pitanja oko grupnih posjeta MiniPolisu, no u slučaju da ne pronalazite odgovor na svoje pitanje na raspolaganju vam stoji naša korisnička podrška.

MiniPolis je osmišljen i namijenjen za djecu od 2 do 12 godina.

Standardni posjet MiniPolisu je u trajanju od 2 sata, no trajanje je, po vašim željama, moguće i produžiti na 2.5 sata.

Postoji. U slučaju da u MiniPolis dolazite organiziranim autobusnim prijevozom u vlastitom aranžmanu, na raspolaganju vam je jedan od nekoliko parkinga Z centra, a do MiniPolisa idete izravno - liftom. Dolazak do MiniPolisa s parkinga moguć je bez prolaska kroz trgovački centar.

Grupne posjete MiniPolisu je moguće organizirati u terminu prema dogovoru, bilo da se radi o jutarnjim ili poslijepodnevnim terminima.

Minimalni broj djece za organizirani grupni posjet MiniPolisu je deset.

Bez stresa za učitelje

Upit za grupne posjete i rezervacija termina

Ukoliko planirate organizirani posjet skupina djece iz vrtića, osnovnih škola i drugih ustanova MiniPolisu, molimo vas da nam pravovremeno najavite svoj dolazak (minimalno 1 tjedan unaprijed) kako bismo rezervirali željeni termin i organizirali program u skladu s vašim željama.

Rezervaciju i najavu posjete možete obaviti putem telefona na broj +385 91 605 3582, putem email adrese info@minipolis.hr ili slanjem upita kroz formu nakon čega ćemo vas povratno kontaktirati.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!