Vijesti iz MiniPolisa

Mnoštvo super zabavnih događanja u MiniPolisu tijekom veljače!

foto: MiniPolis

Premda je veljača najkraći mjesec u godini, u MiniPolisu kroz drugi mjesec neće nedostajati zanimljivih događanja. Valentinovo ćemo, tako, obilježiti prigodnim radionicama, a tijekom karnevalskih dana ćemo tražiti najbolje maske i organizirati karnevalske povorke kroz prvi dječji grad.

Svake srijede od 9. veljače – nova STEM akademija!

Ne propustite upisati vaše mališane na novu STEM akademiju koja će se od 9. veljače održavati svake srijede u MiniPolisu. 1. veljače u ponudu puštamo paket od 4 dolaska mjesečno koji uključuje 4 STEM radionice od 50 minuta, 4 x 1h igre i zdravi snack po svakom dolasku.

STEM akademija u MiniPolisu podrazumijeva hands-on, individualni pristup. Grupe će biti organizirane prema dobi djece, a u grupama neće biti više od 10 polaznika.

Radionice STEM akademije u MiniPolisu održavat će se svake srijede od 18h, a ulaznice možete kupiti na LINKU.

Vikend 12./13. veljače – Valentinovo obilježavamo zabavnim aktivnostima za djecu

Seriju zabavnih i uzbudljivih događanja u MiniPolisu nastavljamo proslavom Valentinova tijekom 12. i 13. veljače. U Art&ColorPolisu će se održavati mnoštvo kreativnih radionica u kojima će mališani, između ostalog, izrađivati i ukrašavati 3D srca.

Tjedan od 20. – 25. veljače – Ne propustite novi termin Zimskog kampa

Za nadolazeće školske praznike u veljači pripremamo novi petodnevni Zimski kamp sa školom klizanja. Upisi su već otvoreni, a mališane je, osim na recepciji, moguće prijaviti i putem našeg weba.

Vikend 26./27. veljače – proslavite Dječji karneval u MiniPolisu

Za kraj mjeseca smo pripremili veliki dječji karneval u MiniPolisu koji će se održati 26. i 27. veljače.

Uz karnevalske povorke i izbore najboljih maski, u MiniPolisu će se tog vikenda održavati i posebni zabavni program s klaunovima.

Super zabavne edukativne radionice tijekom cijele veljače!

U MIniPolisu će se svakog tjedna kroz veljaču održavati po nekoliko zabavnih edukativnih radionica. Sudjelovanje na redovitim radionicama je uključeno u cijenu ulaznica, a rezervacije mjesta nisu potrebne.

Shopping Cart
Scroll to Top