KUPI ULAZNICEkupiulaznice

MiniPolis zbog novih protuepidemijskih mjera privremeno prestaje s radom

ZDRAVLJE I SIGURNOST U MINIPOLISU

U uvjetima globalne pandemije uzrokovane virusom SARS-CoV-2 naš je tim naporno radio kako bi otvorenje MiniPolisa proteklo u skladu sa svim mjerama zaštite i sigurnosti. Svakodnevno čišćenje, dezinfekcija tijekom i nakon vaše posjete, poseban protokol provjere zdravlja prilikom ulaska, obučavanje svih članova tima kako se pravilno nositi i ponašati u novonastaloj situaciji – sve su to aktivnosti pomoću kojih brinemo o vašem zdravlju i sigurnosti.

Molimo sve naše posjetitelje da se pridržavaju navedenih mjera sigurnosti kako bi boravak u MiniPolisu bio siguran za sve.

Sve osobe starije od 12 godina obavezne su u prostorima MiniPolisa nositi zaštitnu masku u skladu s propisanim mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Prilikom ulaska u MiniPolis obavit ćemo beskontaktno mjerenje tjelesne temperature. Svaki posjetitelj s temperaturom većom od 37,5 stupnjeva C nažalost neće moći ući kao ni osobe u njegovoj pratnji. Molimo vas za razumijevanje u ovakvim situacijama zbog vaše sigurnosti kao i sigurnosti ostalih posjetitelja.
Svi će posjetitelji MiniPolisa morati usmeno odgovoriti na tri pitanja prije odobrenja za ulazak u MiniPolis kako bi se utvrdilo je li netko od članova kućanstva bio u kontaktu sa zaraženom osobom te/ili sam pokazuje simptome zaraze korona virusom. Ukoliko bilo koji član vašeg kućanstva ne uspije dati tražene podatke ili pruži nezadovoljavajuće odgovore na pitanja, ulaz će biti odbijen svim nazočnima iz iste grupe.

U nastavku navodimo korake koje ćemo provoditi kako bi osigurali da svi možemo sigurno uživati u radu, igri i učenju u MiniPolisu, a istovremeno poštujući preporuke struke i državnih tijela.

MOLIMO DA TIJEKOM POSJETA SLIJEDITE OVE KORAKE

Čekanje u redu

Molimo vas da se držite propisanih mjera socijalne distance te prilikom čekanja u redu držite razmak (1,5 ili 2 m). Obavezno je nošenje zaštitne maske prema propisanim mjerama HZJZ za sve osobe starije od 12 godina. Posjetitelji su obavezni donijeti svoju zaštitnu masku.

Dezinfekcijska sredstva

Sredstva za dezinfekciju ruku nalaze se na posebno označenim mjestima unutar MiniPolisa:

- ulaz u MiniPolis - MiniPolis Caffe - BabyPolis

- Mjesta aktivnosti unutar MiniPolisa - Toaleti - izlaz iz MiniPolisa

Dezinfikacija prostora

Dezinfikacija prostora tijekom dana u određenim vremenskim razmacima

Pranje ruku

Preporučujemo i podržavamo redovito pranje ruku vodom i sapunom. U svim toaletima možete pronaći obavijesti o pravilnom pranja ruku i držanju razmaka među posjetiteljima.

UČENJE O COVID-19 U MINIPOLISU

Vjerujemo da i naši najmlađi posjetitelji trebaju dobiti informacije o globalnoj pandemiji bolesti Covid-19, na njima prilagođen i razumljiv način. Stoga kroz naše aktivnosti i radionice te igru uloga želimo osigurati da djeca razumiju virus i njegov utjecaj na život i svijet.

Još uvijek imate pitanja?

Pošaljite nam vaše upite na info@minipolis.hr te podijelite vaše nedoumice, komentare ili postavite pitanja.

  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis