Tematska kućica Zagrebačka banka

Poslovnica banke

Manevriranje dizalicom i ulaganje kovanica u kućicu fonda izazovan je pothvat koji zahtijeva puno planiranja i preciznosti. Baš kao i pravo investiranje! Mališani će kroz ovu simboličnu igru naučiti o važnosti investiranja, dok će kroz didaktičke Puzzle steći osnove financijske pismenosti.

Bankar

Klijent

Umanjena replika

Kako izgleda Poslovnica banke?

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

Vještine koje Poslovnica banke razvija

Scenariji kroz koje djeca prolaze u Poslovnici banke su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

Tematska kućica Zaba

Najmanja poslovnica najveće banke

Banku u MiniPolisu smo osmislili, dizajnirali i uredili sa Zagrebačkom bankom, vodećom bankom u Hrvatskoj! Svi rekviziti u banci preneseni su iz stvarnih bankarskih poslovnica Zagrebačke banke!

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Prethodna atrakcija

Sljedeća atrakcija

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!