Ponuda za škole i vrtiće

Grupni posjeti MiniPolisu

Imerzivno iskustvo minijaturnog grada s velikim brojem edukativnih aktivnosti usklađenih s ciljevima Nacionalnog kurikuluma čine nas optimalnom destinacijom za djecu školske i predškolske dobi.

MiniPolis je inovativno edukativno okruženje koje potiče razvoj kreativnosti i intelekta  uz osjećaj uspjeha, vrijednosti i samopouzdanja.

MiniPolis paket za grupne posjete uključuje:

Organizirani obilazak MiniPolisa uz stručno vodstvo naših animatora u trajanju od 2 sata

Besplatan ulaz za odrasle osobe u pratnji

Odabir aktivnog programa u interaktivnoj kućici prema vašim željama

Mogućnost užine ili ručka u MiniPolis Cafeu

Mogućnost dodatnih edukativnih radionica

Mogućnost organiziranog prijevoza

Simbolični poklon MiniPolisa za svakog posjetitelja

Verificiran edukativni program učenja kroz igru

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje dali su pozitivno stručno mišljenje o našem programu učenja kroz igru za kojeg su potvrdili da je, kao oblik izvanučioničke nastave, u skladu s godišnjim planom i programom te ciljevima i aktivnostima Nacionalnog kurikuluma Republike Hrvatske.

Grad pun doživljaja

Kako izgledaju grupni posjeti MiniPolisu?

Na prostoru od 2.000 m2  izgradili smo pravi mali grad s više od 40 tematskih kućica u kojima će se djeca, na siguran i prilagođen način, upoznati s više od 50 zanimanja.

Što o nama kažu učitelji i odgajatelji ?

Odgovori na često postavljana pitanja

Potrudili smo se odgovoriti na najčešće postavljana pitanja oko grupnih posjeta MiniPolisu, no u slučaju da ne pronalazite odgovor na svoje pitanje na raspolaganju vam stoji naša korisnička podrška.

MiniPolis je osmišljen i namijenjen za djecu od 2 do 12 godina.

Standardni posjet MiniPolisu je u trajanju od 2 sata, no trajanje je, po vašim željama, moguće i produžiti.

Postoji. U slučaju da u MiniPolis dolazite organiziranim autobusnim prijevozom u vlastitom aranžmanu, na raspolaganju vam je jedan od nekoliko parkinga Z centra, a do MiniPolisa idete izravno - liftom. Dolazak do MiniPolisa s parkinga moguć je bez prolaska kroz trgovački centar.

Grupne posjete MiniPolisu je moguće organizirati u terminu prema dogovoru, bilo da se radi o jutarnjim ili poslijepodnevnim terminima.

Minimalni broj djece za organizirani grupni posjet MiniPolisu je deset.

Upit za grupne posjete i rezervacija termina

Ukoliko planirate organizirani posjet skupina djece iz vrtića, osnovnih škola i drugih ustanova MiniPolisu, molimo vas da nam pravovremeno najavite svoj dolazak (minimalno 1 tjedan unaprijed) kako bismo rezervirali željeni termin i organizirali program u skladu s vašim željama.

Rezervaciju i najavu posjete možete obaviti putem telefona na broj +385 91 601 8588, putem email adrese info@minipolis.hr ili slanjem upita kroz formu nakon čega ćemo vas povratno kontaktirati.

Shopping Cart
Scroll to Top