KUPI ULAZNICEkupiulaznice

MiniPolis zbog novih protuepidemijskih mjera privremeno prestaje s radom

Grupni posjeti
MiniPolisu!

MiniPolis svojim bogatim i realističnim sadržajem omogućava djeci stjecanje dragocjenih vještina koje će im kasnije trebati u stvarnom svijetu. Koncept MiniPolisa kod malih posjetitelja potiče kreativnost i sposobnost rješavanja problema u inovativnom edukativnom okruženju, razvijajući na taj način osjećaj uspjeha, vrijednosti i samopouzdanja. Ovi se ciljevi još intenzivnije razvijaju kroz naše kreativne i interaktivne radionice. Tu je, naravno, i učenje novih vještina te usvajanje novih znanja kroz igru i komunikaciju s drugom djecom i/ili roditeljima te drugim odraslima uz važnost dijeljenja, timskog rada i poštivanja drugih. Ministarstvo Znanosti i Obrazovanja pozitivno je ocijenilo koncept MiniPolis, interaktivni program učenja kroz igru, vjerujući da će „doprinjeti osmišljavanju aktivnosti u radu s djecom u dječjim vrtićima i učenicima u osnovnim školama te u provedbi izvanučioničke nastave.“

ORGANIZIRANE SKUPINE DJECE IZ DJEČJIH VRTIĆA, OSNOVNIH ŠKOLA I DRUGIH USTANOVA

Ukoliko planirate organizirani posjet skupina djece iz dječjih vrtića, osnovnih škola i drugih ustanova MiniPolisu, molimo vas da svoj dolazak najavite pravovremeno (minimalno dva tjedna unaprijed) kako bi rezervirali željeni termin i organizirali program u skladu s vašim željama. Rezervaciju i najavu posjete možete obaviti putem telefona: +385 1 20 99 259, e-mail adrese info@minipolis.hr ili pošaljite upit preko naše webstranice pa ćemo Vam se javiti.

VAŽNA NAPOMENA: Želimo istaknuti da ćete u odabranom terminu biti jedini posjetitelji u MiniPolisu. Vaše zdravlje i sigurnost vas kao posjetitelja naš su glavni prioritet.

Paket za posjete organiziranih skupina djece uključuje:

Organizirani obilazak MiniPolisa uz stručno vodstvo naših animatora u trajanju od 2 sata
Radionica oslikavanja figurica od gipsa
Ulaz za odrasle osobe u pratnji je besplatan
Korištenje garderobnih ormarića bez naknade
Odabir aktivnog programa u interaktivnoj kućici prema vašim željama
Simbolični poklon MiniPolisa
Mogućnost užine u MiniPolis Cafeu (uz dodatnu naplatu)
Minimalni broj djece u skupini: 10

Upit za grupne posjete

  Osobni podaci *

  Dodatne informacije

  Polja označena sa (*) su obavezna polja!

  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis
  • MiniPolis