Radnička cesta 1a, Zagreb

Kako doći do MiniPolisa?

MiniPolis se nalazi u Zagrebu, na adresi Radnička cesta 1a. Smješteni smo unutar poslovnog kompleksa Business Park, a naš ulaz ćete prepoznati po svjetlećoj reklami istaknutoj na pročelju zgrade koje gleda na Radničku cestu.

Dolazak automobilom

Ukoliko u MiniPolis dolazite automobilom, Radničkoj cesti u kojoj se nalazimo možete pristupiti iz Vukovarske ulice ili s Avenije Marina Držića. Slobodna parkirna mjesta nisu problem jer ih u nesporednoj blizini MiniPolisa otprilike dvjesto. Imajte na umu da se parkirna mjesta nalaze unutar zone II.1, a više informacija o cijenama parkiranja možete pronaći na stranicama Zagrebparkinga

Dolazak javnim prijevozom

MiniPolis je javnim prijevozom izvrsno povezan sa cijelim Zagrebom te se nalazimo u neposrednoj blizini tramvajske stanice Autobusni  kolodvor (2, 5, 6, 7, 8) i tramvajske stanice Radnička (2, 3, 13). Više informacija o tramvajskim i autobusnim linijama preko kojih možete doći do MiniPolisa saznajte na web stranicama ZET-a.  MiniPolis se nalazi i u neposrednoj blizini Autobusnog kolodvora u Zagrebu, a za tristotinjak metara udaljenosti potrebno je svega nekoliko minuta.

Dolazak organiziranim prijevozom

Organizator ste grupnog posjeta u MiniPolis? Bez brige, razmišljali smo o praktičnosti i sigurnosti vašeg posjeta te smo za izlazak i ulazak djece osigurali pristup parkingu unutar poslovnog kompleksa u kojem se nalazimo.  Parking je dovoljno velik za ulazak autobusa ili kombija.

Shopping Cart
Scroll to Top