Ljubljanska avenija 2b

Kako doći do MiniPolisa?

MiniPolis se nalazi na adresi Ljubljanska avenija 2b. Smješteni smo unutar novootvorenog Z centra, u dijelu Retail park Jug na 1. katu. Parkiranje je besplatno, a iz garaže do MiniPolisa možete izravno – liftom.

Dolazak automobilom

Ukoliko u MiniPolis dolazite osobnim automobilom ne morate razmišljati o parkingu jer za sve posjetitelje imamo osiguran besplatan parking u garažama Z centra. Imajte na umu da se MiniPolis nalazi u zgradi TC Jug Z centra, a putokazi na pristupnim cestama centra navigirat će vas prema optimalnom mjestu parkiranja.

Dolazak javnim prijevozom

Do MiniPolisa možete doći i javnim gradskim prijevozom. Ukoliko dolazite tramvajem, koristite linije 5 i 17, a od (zadnje) stanice Prečko do MiniPolisa imate 5 minuta pješačenja.

Ukoliko dolazite autobusom, koristite linije 107, 116, 120, 134, 146 ili 168, a izlazite na stanici Savska Opatovina. Do MiniPolisa imate 3 minute pješačenja.

Dolazak organiziranim prijevozom

Organizator ste grupnog posjeta u MiniPolis? Bez brige, razmišljali smo o praktičnosti i sigurnosti vašeg posjeta te smo za izlazak i ulazak djece osigurali pristup parkingu unutar poslovnog kompleksa u kojem se nalazimo.  Parking je dovoljno velik za ulazak autobusa ili kombija.

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!