NOVO!

sleepover party

Popularni Prespavanac u prvom dječjem gradu mališanima pruža nezaboravno iskustvo noćne zabave u šatorima, uz brojne koristi za njihov razvoj!

dječja zabava iz mašte!

Kada se u MiniPolisu zatvore vrata za sve posjetitelje, kreće nezaboravna noćna zabava za sve malene istraživače koji će, uz vodstvo naših animatora, imati najuzbudljiviju avanturu svoga života.

WIN WIN
za roditelje i dijete

Dok vaše dijete ima provod iz snova, vi imate vrijeme za sebe i slobodnu večer za uživanje.

*Ukoliko je potrebno, roditelji mogu u svakom trenutku saznati informacije iz noćnog života u MiniPolisu.

Zašto je prespavanac tako dobar za djecu?

POMAŽE U RAZVOJU SAMOSTALNOSTI I KOMUNIKACIJE

Na Prespavancu djeca su odvojena od svojih roditelja, što im stvara priliku da koriste svoj glas kada imaju potrebu, kao što je traženje hrane ili pića ili čak nešto tako jednostavno kao što je pitanje gdje se nalazi toalet u nepoznatom okruženju.

STJEČU SAMOPOUZDANJE I POSTAJU SLOBODNIJI

Prespavanac u društvu vlastitih prijatelja djeci daje priliku za dodatnim razvojem komunikacijskih i društvenih vještina u zabavnom i novom okruženju. Na ovaj način potiče se interakcija i snalaženje djeteta u novonastalim situacijama.

VJEŽBAJU PONAŠANJE IZVAN KUĆE

Jeste li se ikada zapitali kakvo je vaše dijete kad vas nema?! Prespavanac je odlična opcija za vaše dijete da samostalno vježba donošenje dobrih odluka i ponašanje u novom okruženju, što ujedno potiče razvoj socijalizacijskih vještina.

RAZVIJAJU NOVE VJEŠTINE

Zabave sa spavanjem omogućuju djeci da nauče nove vještine – npr. pakiranje odjeće, spremanje za spavanje bez prisustva roditelja i briga o vlastitim stvarima, što dodatno razvija samopouzdanje i osjećaj odgovornosti kod djeteta.

SLEEPOVER ROĐENDANSKI PAKET

Rođendanska proslava iz dječje mašte raspametit će svakog mališana, stvoriti najljepše uspomene i još duuugo se prepričavati! Termini brzo nestaju, stoga požurite s rezervacijom!

€48

/dijete

all inclusive

MINIMALNO 8 DJECE

Od 6. godine

*Bez doplate za proslave vikendom

*Bez doplate za proslave vikendom

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!