Grad pun doživljaja

Rođendan o kakvom svako dijete mašta

Pravi dječji grad s više od 40 tematskih kućica jedinstvena je scenografija najoriginalnije rođendanske proslave ikad! Izaberite paket, rođendaonicu i oduševite svoje mališane i njihovo društvo.

10% popusta na proslave radnim danom

Kako bi obilježili skorašnje otvorenje u novom, super modernom Z centru, MiniPolis je za cijeli rujan pripremio popuste od 10% za sve rođendanske proslave radnim danima!

Rođendanski paket - 2.5h

1800 kn / 10 djece

Rođendanski paket uključuje:

* Doplata za dodatnog uzvanika iznosi 120 kn po osobi. 
* Doplata za proslavu danima vikenda iznosi 250 kn.

Podignite rođendansku atmosferu!

Opcionalne, dodatne mogućnosti koje energiziraju rođendansku proslavu i pretvaraju je u pravi spektakl u kojem djeca uživaju.

  • Premium
  • Deluxe
  • VIP

= 200 kn

= 450 kn

= 1000 kn

3 tematske rođendaonice

Rođendanske proslave u MiniPolisu održavamo u tri tematske rođendaonice u kojima dobro poznati dječji junaci čekaju veselo slavljeničko društvo. Rođendaonicu birate prilikom rezervacije rođendana.

Kako se pravi najbolji sladoled na svijetu? Mališanima će to na didaktičkom stroju otkriti Ledo Medo, a spremno će im pozirati i za fotografiranje ispred foto okvira!

Medvjedić Lino je domaćin nezaboravne rođendanske proslave, a mališani se mogu uključiti u Lino-Lada bend i oduševiti nastupom na karaoke partyu!

Mališane će u carstvo znanja o životinjama uvesti dobro poznati junaci – lav Leopold, galeb Stipe, krokodil Kroki, panda Amanda i žirafa Gracija!

Personalizirano rođendansko iskustvo

Set rođendanskih detalja i  usluga kojima rođendansku proslavu u MiniPolisu možemo potpuno personalizirati.

Preuzmite pozivnice

Izaberite MiniPolis rođendansku pozivnicu koja najbolje odgovara osobnosti vašeg djeteta i njegovom društvu. Ili preuzmite obje pozivnice!

Torta gratis

Uz svaki rođendanski paket

Poklon za slavljenika

U svakom paketu

Besplatne pozivnice

Digitalne ili tiskane

Cafe-Bar

Za roditelje i goste

U sigurnim rukama

Na djecu paze animatori

Baby Room

Osiguran prostor za vas i bebu

Najčešća pitanja

Rođendansku proslavu u MiniPolisu možete rezervirati kroz rezervacijsku formu na ovoj podstranici, telefonskim pozivom na broj (0)1 209 92 59 ili osobno, na našoj recepciji.

MiniPolis u ponudi ima jedan rođendanski paket uz kojeg se možete odlučiti i za jedan od tri paketa dodataka (Premium, Deluxe ili VIP). 

Tako je - rođendanska torta u MiniPolisu je potpuno besplatna, a možete birati između Ledo ili Podravka rođendanske torte. 

Shopping Cart
Scroll to Top