Tu smo za vas

Često postavljana pitanja

U nastavku možete pročitati odgovore na pitanja koja nam korisnici i posjetitelji najčešće postavljaju. U slučaju da ne pronalazite odgovor na svoje pitanje, na raspolaganju vam stoji naša služba za korisnike.

Najčešća od najčešćih pitanja

Rezervacije termina za posjete MiniPolisu nisu potrebne. Dovoljno je samo doći 🙂

Ne trebate ukoliko je djete starije od 4 godine. O vašem djetetu brinu naši animatori i možete ga ostaviti u MiniPolisu, no ukoliko želite - vrijeme možete provesti i s djetetom u MiniPolisu. Svaka dječja ulaznica podrazumijeva i besplatan ulazak za jednog roditelja.

Radno vrijeme MiniPolisa možete pogledati ovdje.

Cijene za MiniPolis možete pogledati ovdje.

MiniPolis se nalazi u Z centru (Retail park Jug - odvojeni dio centra pored TEDi trgovine) na adresi Ljubljanska avenija 2b. Više detalja možete saznati ovdje

Naravno! Kao prvi dječji grad u Hrvatskoj, MiniPolis je jedinstvena scenografija za rođendansku proslavu. Više detalja možete saznati ovdje, a na istom linku možete izvršiti i rezervaciju rođendana.

Za ulazak u MiniPolis od. 9. rujna 2022. obvezno je korištenje protukliznih čarapa. Posjetitelji mogu ponijeti svoje protuklizne čarape ili na recepciji kupiti MiniPolis protuklizne čarape po cijeni od €2.70 (20.34 kn) za par. Roditelji umjesto protukliznih čarapa mogu koristiti besplatne higijenske navlake za cipele.

Usluge i dostupnost

Svoje i djetetove stvari možete ostaviti u jednom od ormarića u garderobi. Korištenje ormarića se ne naplaćuje. Po primitku ključa od ormarića potrebno je u gotovini uplatiti povratnu kauciju od €5 (37.67 kn)

Prilikom dolaska i posjete MiniPolisu možete besplatno parkirati u garažama Z centra odmah ispod MiniPolisa, a do MiniPolisa s parkinga možete izravno liftom ili stepenicama.

MiniPolis ima vlastiti kafić sa terasom i snack bar u kojem možete uživati u slasnim zalogajima.

Postoji. Za vas i vašu bebu osigurali smo poseban prostor u kojem možete obaviti prematanje.

MiniPolis je osmišljen za djecu do 12 godina. Djeca mlađa od 2 godine, koja ne mogu samostalno istraživati grad, koriste BabyPolis

Dječji rođendani

Rođendansku proslavu u MiniPolisu možete rezervirati kroz formu na našem webu, putem e-maila info@minipolis.hr,  telefonskim pozivom na broj (0)1 209 92 59 ili osobno, na našoj recepciji.

Cijene rođendanskih paketa možete vidjeti ovdje.

Ne brinite. Rođendane naplaćujemo na dan održavanja i na temelju stvarnog broja uzvanika. U ukupan broj djece se ubraja i slavljenik rođendana.

Na vaše mališane tijekom rođendanske proslave paze naši animatori i animatorice s pedagoškom stručnom pozadinom.

Roditeljima na raspolaganju imaju MiniPolis Cafe u kojem se mogu osvježiti uz piće i neku od hladnih plati s našeg menija.

Bez brige. U slučaju bolesti slavljenika, s MiniPolisom uvijek možete dogovoriti novi termin održavanja rođendana unutar 45 dana od prvotne rezervacije.

Edukativne radionice

Rezervacije mjesta za edukativne radionice nisu potrebne. 

Ne trebate. Djeca edukativnim radionicama pristupaju kroz jednu od standardnih ulaznica, a ostatak vremena koriste za samostalno istraživanje MiniPolisa.

COVID-19 i sigurnost

Sukladno relaksirajućim odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, MiniPolis je od 28. svibnja opet otvoren te radi po svom uobičajenom radnom vremenu.

Osim nužnih epidemioloških mjera i preporuka propisanih odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, MiniPolis primjenjuje i čitavi set dodatnih higijenskih mjera o kojima više možete saznati ovdje.

Prema odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, obveza nošenja zaštitnih maski za dječje igraonice je ukinuta.

COVID potvrde za ulazak u MiniPolis nisu potrebne.

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!