Tu smo za vas

Često postavljana pitanja

U nastavku možete pročitati odgovore na pitanja koja nam korisnici i posjetitelji najčešće postavljaju. U slučaju da ne pronalazite odgovor na svoje pitanje, na raspolaganju vam stoji naša služba za korisnike.

Najčešća od najčešćih pitanja

Rezervacije termina za posjete MiniPolisu nisu potrebne. Dovoljno je samo doći 🙂

Ne trebate. O vašem djetetu brinu naši animatori i možete ga ostaviti u MiniPolisu, no ukoliko želite - vrijeme možete provesti i s djetetom u MiniPolisu. Svaka dječja ulaznica podrazumijeva i besplatan ulazak za jednog roditelja.

Radno vrijeme MiniPolisa možete pogledati ovdje.

Cijene za MiniPolis možete pogledati ovdje.

MiniPolis se nalazi na adresi Radnička cesta 1a u Zagrebu. Više detalja možete saznati ovdje

Naravno! Kao prvi dječji grad u Hrvatskoj, MiniPolis je jedinstvena scenografija za rođendansku proslavu. Više detalja možete saznati ovdje, a na istom linku možete izvršiti i rezervaciju rođendana.

Usluge i dostupnost

Svoje i djetetove stvari možete ostaviti u jednom od ormarića na recepciji. Korištenje ormarića se ne naplaćuje.

Slobodna parkirna mjesta nisu problem jer ih u nesporednoj blizini MiniPolisa otprilike dvjesto. Imajte na umu da se parkirna mjesta nalaze unutar zone II.1, a više informacija o cijenama parkiranja možete pronaći na stranicama Zagrebparkinga.

MiniPolis ima vlastiti kafić i snack bar, no trenutno je zatvoren zbog epiremioloških mjera.

Postoji. Za vas i vašu bebu osigurali smo poseban prostor u kojem možete obaviti prematanje.

MiniPolis je osmišljen za djecu do 12 godina. Djeca mlađa od 2 godine, koja ne mogu samostalno istraživati grad, koriste BabyPolis.

Dječji rođendani

Rođendansku proslavu u MiniPolisu možete rezervirati kroz na našem webu, telefonskim pozivom na broj (0)1 209 92 59 ili osobno, na našoj recepciji.

Cijene rođendanskih paketa možete vidjeti ovdje.

Edukativne radionice

Rezervacije mjesta za edukativne radionice nisu potrebne. 

Ne trebate. Djeca edukativnim radionicama pristupaju kroz jednu od standardnih ulaznica, a ostatak vremena koriste za samostalno istraživanje MiniPolisa.

COVID-19 i sigurnost

Sukladno relaksirajućim odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, MiniPolis je od 28. svibnja opet otvoren te radi po svom uobičajenom radnom vremenu.

Osim nužnih epidemioloških mjera i preporuka propisanih odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, MiniPolis primjenjuje i čitavi set dodatnih higijenskih mjera o kojima više možete saznati ovdje.

Prema odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, vi ste, kao odrasla osoba, dužni nositi masku u zatvorenom prostoru, no djeca masku ne moraju nositi.

Shopping Cart
Scroll to Top