Informacije za posjetitelje

Kućni red MiniPolisa

Kako bismo se u MiniPolisu svi osjećali ugodnije i sigurnije, za naše posjetitelje smo pripremili set od trinaest zlatnih pravila kojih je se potrebno pridržavati. 

U MiniPolisu potičemo zajedničku igru i istraživanje djece i odraslih.MiniPolis nije klasična dječja igraonica u kojoj roditelji ili odrasli puštaju djecu drugima na brigu.

U MiniPolisu nisi sam – stoga poštuj druge posjetitelje te budi spreman dijeliti igračke i prostor za igru.

Nama, kao i svim posjetiteljima, jako je važno da naš mali grad bude čist i siguran. Zato molimo posjetitelje da otpad odlažu samo u za to predviđena mjesta.

Unutar MiniPolisa hranu konzumiramo isključivo u prostorijama MiniPolis Caffea.

Čistoći BabyPolisa pridajemo posebnu pažnju. Besprijekorna higijena i kvalitetno održavanje prostora za najmlađe posjetitelje jedno je od osnovnih pravila MiniPolisa.

Djeca u MiniPolisu moraju uvijek biti pod nadzorom odraslih. Za djecu do 4 g. starosti obavezna je prisutnost roditelja ili druge odrasle osobe koja je u djetetovoj pratnji. Za djecu stariju od 4 g. MiniPolis preporuča prisutnost odrasle osobe u blizini ili nadzor naših animatora koji vode program kroz ulice našeg grada.

Kućnim ljubimcima nije dozvoljen ulazak u prostorije MiniPolisa.

Nije dozvoljeno unošenje oštrih predmeta i predmeta od metala u prostorije MiniPolisa.

Nije dozvoljeno pušenje i unos alkohola u prostorije MiniPolisa.

Nije dozvoljeno unošenje hrane i pića u prostorije MiniPolisa.

Oprema u prostorijama MiniPolisa namijenjena je za igru i učenje te se koristi na vlastitu odgovornost. Svaka neprimjerena i nepravilna uporaba opreme odgovornost je posjetitelja.

Ukoliko uslijed nepropisne uporabe opreme u prostorijama MiniPolisa posjetitelj počini štetu, obavezan je snositi punu financijsku odgovornost.

Zabranjeno je iznositi predmete koji predstavljaju dio opreme izvan prostorija MiniPolisa, svaki pokušaj otuđenja kazneno je djelo.

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!