Svakog tjedna u MiniPolisu

Edukativne radionice

U tematskim kućicama MiniPolisa svakog tjedna se održavaju i edukativne radionice koje mališani jednostavno – obožavaju! Znanja im prenose naši animatori i ekspertni predavači koje redovito angažiramo.

Rezervacije termina nisu potrebne, a ulaz na edukativne radionice je slobodan za sve s MiniPolis ulaznicom.

Rezervacije mjesta nisu potrebne

Ulaz uz standardnu ulaznicu

Sudjelovanja donose poklone

Verificiran edukativni program

Grad pun novih znanja

Što su, zapravo, edukativne radionice u MiniPolisu?

Za razliku od individualnih aktivnosti tijekom kojih mališani slobodno biraju sadržaje u kućicama grada, kao i vrijeme koje će provesti u svakoj od njih, edukativne radionice su tematski fokusirane i ekspertno vođene.

Radionice je moguće uklopiti u individualni posjet MiniPolisu jer svaka u prosjeku traje dvadesetak minuta, nakon čega se djeca mogu vratiti igri, istraživanju MiniPolisa i slobodnim aktivnostima.

Posjete našim edukativnim radionicama evidentiramo kroz  Knjižice radionica, a žigićima potpuno ispunjena knjižica mališanima osigurava pristup nagradama

Raspored edukativnih radionica

Edukativne radionice u MiniPolisu redovito se održavaju svakog tjedna, a raspored radionica po danima uvijek možete pronaći na našem webu, u newsletteru ili na društvenim mrežama.

Kako izgledaju edukativne radionice u MiniPolisu?

Ispunjene su smijehom, veseljem, pozitivnom energijom i novim znanjima koja mališani usvajaju kroz interaktivne programe koje vode naši animatori i ekspertni gostujući predavači.

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!