Otvara sva vrata našeg grada

MiniPolis ID kartica

Kako bi postali punopravni građani MiniPolisa, svi naši maleni posjetitelji će prilikom roditeljske registracije tijekom prvog dolaska u MiniPolis besplatno dobiti ID karticu koja je im otvara sva vrata prvog dječjeg grada u Hrvatskoj!

Predregistraciju za MiniPolis ID karticu možete obaviti i online prije prvog dolaska u MiniPolisu.

Kako do besplatne MiniPolis ID kartice i čemu ona služi?

MiniPolis ID kartica djetetu omogućava korištenje naših usluga, poput sudjelovanja na edukativnim radionicama ili kandidature i glasanja za izbor gradonačelnika MiniPolisa. 

Svaka MiniPolis ID kartica ima jedinstveni registracijski broj te nije prenosiva, a dijete će je besplatno dobiti prilikom registracije i prvog dolaska u MiniPolis. 

U slučaju da planirate prvi obiteljski posjet MiniPolisu, a želite izbjeći registraciju na recepciji – istu možete unaprijed obaviti online, a ID kartica vašeg djeteta će vas spremna čekati na recepciji.

Nagrade za kompletirane radionice

MiniPolis Knjižica radionica

Prilikom izdavanja ID kartice, vaše dijete će dobiti i MiniPolis knjižicu radionica kroz koju će im naši animatori žigićima evidentirati sudjelovanje na edukativnim radionicama. 

Žigićima potpuno ispunjena Knjižica radionica znači i pristup bogatim nagradama, a dijete do svoje dolazi vrtnjom kola sreće.

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!