Inovativno edukacijsko okruženje

Prvi dječji grad u Hrvatskoj

MiniPolis je interaktivni grad za djecu, ali i njihove roditelje i učitelje koji ih prate u najvećoj istraživačkoj avanturi djetinjstva. Čini ga četrdesetak minijaturnih kućica u kojima se djeca upoznaju s više od 50 zanimanja.

Istražujući MiniPolis kroz seriju ekspertno osmišljenih scenarija i imerzivnih iskustava, djeca otkrivaju i razvijaju svoje talente, strasti i vještine.

900 +
Kvadrata
1 +
Tematskih kućica
3 +
Zanimanja i uloga
2
Tematske rođendaonice
Pokreni video

Ekspertno osmišljeni scenariji

Kroz igru će saznati što žele biti kada odrastu

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo 40  kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Koncept MiniPolisa je rezultat intenzivne suradnje s dječjim psiholozima i odgajateljima, a grad je u svojoj izvedbi potpuno siguran i prilagođen dječjem uzrastu.

Scenariji i igre kroz koje djeca prolaze u MiniPolisu su dio ekspertno osmišljenog edukativnog programa kojeg je, kao izvanučioničku aktivnost usklađenu s ciljevima Nacionalnog kurikuluma, verificiralo i Ministarstvo znanosti Republike Hrvatske.

MiniPolis je idealan kao destinacija rođendanske proslave, obiteljskog vikenda, školskog izleta ili, jednostavno, kao poklon iznenađenja djetetu.

Verificiran edukativni koncept učenja kroz igru

MiniPolisov edukativni program je osmišljen u suradnji s vodećim dječjim pedagozima te je u ovom trenutku jedini pravi edutainment u Republici Hrvatskoj.

40+

40+ tematskih kućica u kojima se djeca upoznaju s više od 50 zanimanja i uloga

1000

Prvi dječji grad u Hrvatskoj prostire se na otprilike 1000 kvadrata

Scenografija kao nijedna druga

Dječji grad kao zabavna učionica od 2000 kvadrata

Baš kao i svaki grad iz dječje mašte, MiniPolis ima vlastitu zračnu luku, vatrogasnu postaju, hitnu pomoć, poštu, prodavaonicu i sve druge elemente i sadržaje koji čine grad. 

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!