Informacije za korisnike

Uvjeti i pravila poslovanja

Opći uvjeti poslovanja, koji uključuju i Politiku privatnosti koju možete pronaći na www.minipolis.hr/politika-privatnosti (dalje u tekstu zajedno: Uvjeti) su obvezujući pravni ugovor između Vas i MiniPolis d.o.o, kao i njegovih podružnica i povezanih društva (dalje u tekstu zajedno: MiniPolis ili mi), vezano uz Vaše korištenje naših usluga, uključujući i našu internetsku stranicu.

Opći uvjeti poslovanja, koji uključuju i Politiku privatnosti koju možete pronaći na www.minipolis.hr/politika-privatnosti (dalje u tekstu zajedno: Uvjeti) su obvezujući pravni ugovor između Vas i MiniPolis d.o.o, kao i njegovih podružnica i povezanih društva (dalje u tekstu zajedno: MiniPolis ili mi), vezano uz Vaše korištenje naših usluga, uključujući i našu internetsku stranicu.

1. O nama

Društvo MiniPolis d.o.o. društvo je registrirano pred Trgovačkim sudom u Zagrebu, pod MBS: 081252065, OIB: 74971997366, s adresom sjedišta Ljubljanska avenija 2B, službena internetska stranica dostupna na https://minipolis.hr/.

2. Definicije

Za potrebe ovih Uvjeta, vrijede sljedeće definicije:

Pojedinačna ulaznica – ulaznica kupljena putem internetskih stranica ili na ulasku u MiniPolis, a uključuje posjet parku za dijete, uz obveznu pratnju odrasle osobe, prema cjeniku dostupnom na https://minipolis.hr/cijene/.
Ulaznice za animirane radionice – ulaznica kupljena putem internetskih stranica ili na ulasku u MiniPolis, a uključuje boravak djeteta na području parka bez pratnje roditelja, odnosno uz nadzor animatora MiniPolisa, prema službenom cjeniku dostupnom na https://minipolis.hr/cijene/ (dalje u tekstu: cjenik).

Besplatne ulaznice – ulaznice u MiniPolis koje su dostupne posebnim kategorijama osoba koje su određene ovim Uvjetima te podložne promjeni, a koje svoje svojstvo pripadnosti određenoj kategoriji dokazuju na odgovarajući način.

Dijete – osoba u dobi od 0-12 godina starosti, koja na prostoru MiniPolisa boravi uz obveznu pratnju odrasle osobe ili animatora MiniPolisa.

Odrasla osoba – osoba koja je navršila 18 godina života kojoj je ulaz u MiniPolis omogućen u svojstvu pratnje djece posjetitelja ili samostalno.

Grupni posjet – organizirani posjeti djece u organizaciji vrtića, osnovnih škola i drugih ustanova koji uključuju minimalno grupu od 10 djece, uz odgovarajuću odgovornu osobu, čiji je program edukativnih aktivnosti usklađen s ciljevima Nacionalnog kurikuluma.

Rođendanska zabava – podrazumijeva zabavu za djecu u organizaciji MiniPolisa, prema posebnom programu u skladu s jednom od osam ponuđenih rođendanskih tema u malom, srednjem ili velikom rođendanskom paketu, uključujući organizaciju rođendana „a la carte“, odnosno mogućnosti samostalnog kreiranja rođendanskog programa.

Kreativne radionice – tematske kreativne radionice prema posebnom programu MiniPolisa.

Edukativne radionice – tematske radionice vezane uz pojedina zanimanja koja se održavaju u pripadajućim tematskim kućicama prema programu verificiranom od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Kampovi za djecu – kampovi namijenjen djeci od navršene četvrte godine života koji uključuje cjelodnevne boravke s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i edukativnim radionicama koji se odvijaju u tematskim kućicama unutar MiniPolisa, prema programu MiniPolisa. U program mogu biti uključene i dodatne aktivnosti, poput škole klizanja u zimskom kampu, sve prema programima dostupnima na internetskoj stranici MiniPolisa.

Prodajni asortiman i proizvodi ¬– uključuju proizvode dostupne za kupnju posjetiteljima MiniPolisa s istaknutim cijenama izraženim u kunama, s uključenim iznosom poreza na dodanu vrijednost.

3. Ulaznice za MiniPolis

3.1. Opći uvjeti poslovanja uređuju sve uvjete pod kojima Vam pružamo usluge MiniPolis-a, uključujući pravila vezana uz kupovinu ulaznica za MiniPolis (dalje u tekstu: ulaznice). Molimo Vas da ove uvjete pročitate pažljivo prije kupovine ulaznica za MiniPolis. Kupnjom ulaznica prihvaćate ove Uvjete.

3.2. Ulaznice za posjet MiniPolisu moguće je kupiti putem naše internetske stranice https://minipolis.hr/cijene/, kao i prilikom ulaska u MiniPolis. Molimo Vas da prilikom kupnje pročitate obavijesti koje utječu na naše poslovanje, a tiču se općih pitanja i koronavirusa https://minipolis.hr/faq/. Molim Vas da pratite obavijesti, budući da se one ažuriraju prema preporukama nadležnih tijela te mogu znatno utjecati na poslovanje MiniPolisa.

3.3. Cijena pojedinačne ulaznice uključuje ulazak u prostore MiniPolisa i sve aktivnosti na području MiniPolisa, ali ne uključuju hranu i piće, kao ni ostala dobra koja se prodaju na području MiniPolisa. Cijena ulaznice za animirane radionice uključuje ulazak u prostore MiniPolisa i sve aktivnosti predviđene radionicom, pod nadzorom animatora MiniPolisa, prema objavljenom cjeniku. Grupni posjeti, kao i organizacija rođendanskih zabava (u malom ili velikom paketu) podliježu posebnim pravilima, sukladno ovim Uvjetima.

3.4. Cijena ulaznica mora se platiti u cijelosti u vrijeme kupovine. Cijena ulaznica može se mijenjati, ali cijene će uvijek biti objavljene na našim internetskim stranicama https://minipolis.hr/cijene/. Cijene ulaznica uključuju PDV.

3.5. Ulaznice se izdaju svakom pojedinom posjetitelju uključujući i pratnju te iste nisu prenosive i nisu zamjenjive te su, ako budu izmijenjene na nedozvoljeni način, odnosno način koji nije propisan ovim Uvjetima, biti nevažeće i nećete za njih moći dobiti povrat novca.

3.6. Molimo Vas da nakon kupnje ulaznica provjerite svoje osobne podatke jer su ulaznice neprenosive i nepromjenjive. Pogreške na ulaznicama nije moguće naknadno ispraviti. Molimo da čuvate potvrdu o kupnji ulaznica.

3.7. Ulaznice su važeće samo ako su kupljene preko nas ili ovlaštenih trećih strana. Ulaznice kupljene od neovlaštenih trećih strana neće biti valjane te kupac neće moći s njima ući na prostor MiniPolisa.

3.8. Ulaz na područje parka i boravak u MiniPolisu je besplatan za posebne kategorije osoba, koje uključuju: djecu s posebnim potrebama, djecu u dobi do 2 godine u pratnji odrasle osobe, bake i djedove djece posjetitelja MiniPolisa te odrasle osobe koje su pratnja grupnim posjetima. MiniPolis zadržava pravo mijenjati kategorije osoba kojima dozvoljava besplatan ulaz i boravak, odnosno izdavanje besplatnih ulaznica.

3.9. Jedna pojedinačna ulaznica omogućava ulaz i boravak na prostoru MiniPolisa jednom djetetu uz pratnju jedne odrasle osobe u trajanju od 2 sata, uz mogućnost nadoplate za svaki dodatni sat proveden u MiniPolisu. Ulaznica za dvoje djece omogućava ulaz i boravak dvoje djece na prostoru MiniPolisa uz pratnju dvije odrasle osobe u trajanju od 2 sata, uz mogućnost nadoplate za svaki dodatni sat proveden u MiniPolisu. Dodatno vrijeme provedeno u parku za koje postoji mogućnost nadoknade ograničeno je u maksimalnom trajanju koje odgovara radnom vremenu MiniPolisa, sukladno ovim Uvjetima.

3.10. Grupni posjeti svoj planirani posjet MiniPolisu moraju najaviti te rezervirati željeni termin minimalno dva tjedna prije planiranog posjeta, telefonski na broj: +385 1 20 99 259, slanjem e-pošte a e-adresu: info@minipolis.hr ili ispunjavanjem obrasca za upite dostupnog na našoj internetskoj stranici.

3.11. Pogodnosti i promotivne akcije vezane uz kupnju ulaznica za MiniPolis bit će objavljivane na internetskim stranicama, kao i putem drugih sredstava komunikacije koje MiniPolis koristi.

3.12. Sve osobe koje ulaze na područje MiniPolisa moraju platiti ulaznicu i prilikom posjeta imati važeću ulaznicu izdanu od strane MiniPolisa ili ovlaštene treće strane. Ulaznicu može koristiti samo jedna osoba te odgovarajuća pratnja osobe za vrijeme njenog vremenskog važenja. Ulaznica se ne može koristiti za posebne događaje koje organizira MiniPolis.

3.13. MiniPolis zadržava pravo da zabrani ulaz ili da zamoli osobu kojoj je već dopušten ulaz na područje MiniPolisa da isti napusti, bez povrata novca ili pružanja druge vrste kompenzacije, zbog nepridržavanja pravila MiniPolisa, zbog nesigurnog, nezakonitog ili uvredljivog ponašanja, kako bi se osigurala sigurnost i red ili ako okolnosti tako zahtijevaju. Učinak ove odredbe može biti izmijenjen, sukladno pravilima koja se donose zbog pandemije uzrokovane novim koronavirusom. Molimo Vas da sve promjene ovih Uvjeta, kao i obavijesti vezane uz posebne postupke povezane s novim okolnostima pratite ovdje: https://minipolis.hr/faq/

3.14. Ako kupite ulaznicu za grupni posjet ili za treće osobe, smatra se da ste pristali na ove Uvjete u ime svakog pojedinog korisnika ulaznice/posjetitelja i da ste osigurali da su svim posjetiteljima ovi Uvjeti poznati, kao i da će se istih pridržavati.

4. Organizacija rođendanskih zabava

4.1 MiniPolis nudi organizaciju tematskih rođendanskih zabava za posjetitelje, u malom ili velikom rođendanskom paketu ili u individualno dogovorenom programu rođendana (rođendan „a la carte“ ili rođendan za više od 25 uzvanika).

4.2 Djeca ne mogu samostalno ući u prostor MiniPolisa, stoga roditelji ili odgovorne osobe imaju obvezu djecu dovesti na područje parka te, po završetku trajanja rođendanske zabave ovisno o vrsti odabranog rođendanskog paketa, preuzeti djecu u parku.

4.2. Mali rođendanski paket uključuje organizaciju rođendana za maksimalno 10 djece, pod nadzorom 2 animatora, u trajanju od 2.5 sata s pripadajućim sadržajima i unaprijed određenim programom dostupnim na internetskim stranicama MiniPolisa. Srednji rođendanski paket uključuje organizaciju rođendana do maksimalno 15 djece, pod nadzorom 2 animatora, u trajanju od 2.5 sata s pripadajućim sadržajima i unaprijed određenim programom dostupnim na internetskim stranicama MiniPolisa. Veliki rođendanski paket uključuje organizaciju rođendana za maksimalno 20 djece, pod nadzorom 2 animatora, u trajanju od 2.5 sata s pripadajućim sadržajima i unaprijed određenim programom dostupnim na internetskim stranicama MiniPolisa. Moguća je organizacija personaliziranih rođendanskih zabava koje uključuju dodatne elemente i usluge kao i organizacija rođendana za više od 25 djece, a Više informacija pronađite na https://minipolis.hr/rodendani/.

4.3. Organizacija rođendanskih zabava može uključivati i dodatne mogućnosti u Premium, Deluxe i VIP paketima s unaprijed određenim dodatnim opcijama za rođendanske zabave dostupnim na internetskim stranicama MiniPolisa.

4.4. Rezervaciju rođendanskih zabava moguće je izvršiti putem internetske stranice MiniPolisa ili telefonski na broj: +385 1 209 92 59. Kada rezervirate telefonski ili osobno, rezervacija će biti izvršena po uplati iznosa od 500 kn. Po primitku uplate, poslat ćemo vam potvrdu o rezervaciji rođendanske zabave. Ako se odlučite na rezervaciju putem naših internetskih stranica, obvezujete se platiti punu cijenu rođendanskog paketa odmah prilikom rezervacije.

4.5. Puni iznos cijene rođendanskog paketa dužni ste uplatiti najkasnije na dan održavanja rođendanske zabave.

4.6. Prilikom rezervacije potrebno je odrediti predviđeni broj uzvanika, odabir rođendanske teme i ostalih mogućnosti rođendanske zabave, kao i obavijestiti nas o posebnim uvjetima i zahtjevima za rođendansku zabavu. Krajnji rok za definiranje navedenih elemenata je 7 dana prije održavanja rođendanske zabave.

4.7. Ako nastanu promjene na strani MiniPolisa vezano uz način održavanja ili sadržaj rođendanske zabave, o istom ćemo Vas obavijestiti i ponuditi Vam alternativno rješenje, koje najviše odgovara prvotnoj rezervaciji. Ako Vam ponuđena alternativna opcija ne bude odgovarala, možete otkazati rezerviranu zabavu te imate pravo na povrat uplaćenog iznosa u cijelosti.

5. Otkazivanje rođendanske zabave

5.1. Molimo da nas o otkazivanju rođendanske zabave obavijestite čim prije moguće, te nas o tome obavijestite telefonski na broj: +385 1 209 92 59 ili putem e-pošte na: info@minipolis.hr.

5.2. U slučaju da otkažete rezervaciju najkasnije 14 dana prije planiranog održavanja rođendanske zabave, vratit ćemo Vam iznos uplaćen prilikom rezervacije. Ako rezervaciju otkažete najkasnije 10 dana prije planiranog održavanja zabave, zadržavamo puni iznos uplaćen prilikom rezervacije. Ako rođendansku zabavu otkažete najkasnije 3 dana prije planiranog održavanja rođendanske zabave, zadržavamo puni uplaćeni iznos za organizaciju rođendanske zabave.

5.3. Zadržavamo pravo otkazati rođendansku zabavu ako smatramo da je organizacija iste nezakonita ili bi nanijela štetu ugledu i časti MiniPolisa.

6. Otkazivanje ulaznica i dobara kupljenih preko naše internetske stranice i povrat novca

6.1 Pravo otkazivanja kupljene ulaznice: ako kupite ulaznicu putem naše internetske stranice i imate prebivalište na području država članica Europske Unije, imate pravo otkazati kupovinu tijekom razdoblja od 14 dana, računavši od dana primitka ulaznice (odnosno potvrde o kupnji iste). Ako želite otkazati kupovinu, molimo Vas da nas o istom obavijestite na info@minipolis.hr.

6.2 Pravo na povrat uplaćenog iznosa novca: ako odlučite iskoristiti svoje pravo i odustanete od kupovine ulaznice unutar navedenog roka, imat će te pravo na povrat uplaćenog iznosa u cijelosti.

6.3 Zbog specifičnih okolnosti koje su izvan kontrole MiniPolisa, zadržavamo pravo otkazati kupljene ulaznice ili rezervirane termine rođendanskih zabava, no obvezujemo se informirati Vas o otkazivanju čim utvrdimo da smo primorani otkazati. Pri tome se obvezujemo vratiti Vam uplaćeni iznos.

7. Radno vrijeme

7.1 Molimo da posjetite www.minipolis.hr za detalje vezane uz radno vrijeme zabavnog parka MiniPolis. Našu stranicu redovito ažuriramo, stoga tamo možete pronaći sve aktualne obavijesti koje se tiču promjena u radnom vremenu MiniPolisa.

7.2 Radno vrijeme MiniPolisa podložno je promjenama bez prethodne obavijesti.

8. Pravila ulaska i ponašanja na području MiniPolisa

8.1 MiniPolis ima stroga pravila vezana uz dob djece kojima je dopušten ulazak na područje tematskog parka, budući da je MiniPolis primarno namijenjen djeci u dobi od 2 do 12 godina života. Dijete tijekom cijelog vremena boravka na području MiniPolisa mora biti pod nadzorom odrasle osobe. Za djecu mlađu od 2 godine pripremljen je poseban didaktički i edukativni sadržaj BabyPolis. Molimo Vas da obratite pažnju na to da sadržaji tematskog parka nisu prilagođeni uzrastu starijem od 12 godina života, pri čemu MiniPolis ne ograničava ulazak u park djeci u dobi od 13. do 18. godine života.

8.2 Sva djeca koja posjećuju park moraju biti pod nadzorom odrasle osobe, osim u slučaju kada nadzor odrasle osobe zamjenjuju animatori MiniPolisa. Nije dopušten samostalan ulazak djece bez pratnje odrasle osobe u tematski park.

8.3 Odrasli, uključujući osobe starije od 17 godina, mogu posjetiti park kao pratnja djeci koja su posjetitelji parka ili kupovinom pojedinačne ulaznice za odraslu osobu, sukladno važećem cjeniku. Pri tome, na osobe starije od 15 godina primjenjuje se cjenik ulaznica kao za odrasle osobe.

8.4 Po završetku planiranog programa, djecu iz MiniPolisa mogu preuzeti samo osobe koje su se prilikom ulaska u park registrirale kao roditelji ili odgovorne osobe ili pojedina imenovana odrasla osoba uz valjanu punomoć roditelja/odgovorne osobe i uz važeći dokument s osobnom slikom, odnosno odobrenje roditelja ili odgovorne osobe ako je riječ o osobi u pratnji prilikom grupnih posjeta, pri čemu takvo svojstvo nije potrebno dodatno dokazivati (primjerice, odgajatelji vrtićkih grupa ili učitelji ili profesori školskih grupa).

8.5 Svi posjetitelji MiniPolisa dužni su prilikom ulaska obući protuklizne čarape ukoliko namjeravaju koristiti atrakcije tj. nazuvke za cipele ukoliko se namjeravaju kretati po prostoru. Isto je potrebno radi održavanja highenskog standarda postavljenog od strane MiniPolisa.

8.6 Roditelj/i ili odgovorna/e osoba/e dužen su pridržavati se svih pravila ponašanja na području MiniPolisa te isto tako osigurati da se posjetitelji za koje su odgovorni ponašaju u skladu s istima.

8.7 Korištenje sadržaja MiniPolisa je na vlastitu odgovornost.

8.8 MiniPolis ne odgovara za eventualne ozljede i nezgode nastale uslijed nepravilnog korištenja sadržaja MiniPolisa.

8.9 Ovim odredbama MiniPolis ne isključuje niti ograničava ni na koji način odgovornost za smrt ili osobne ozljede prouzročene nemarnim ponašanjem ili nemarom naših zaposlenika ili podizvođača.

9. Vaši podaci

9.1 Vaše osobne podatke koristimo u skladu s našom Politikom privatnosti. Za više detalja, molimo Vas da posjetite https://www.minipolis.hr/politika-privatnosti.

10. Reklamacije i prigovori

Kupac može pisani prigovor odnosno reklamaciju poslati na e-mail  ili pisanim putem na adresu prigovori@minipolis.hr odnosno MiniPolis d.o.o., Ljubljanska avenija 2b, Zagreb s naznakom Reklamacija.

 

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!