Vijesti iz MiniPolisa

Black Friday u MiniPolisu donosi popuste na rođendane i pakete ulaznica!

MiniPolis je za nadolazeći Black Friday pripremio ponude s promotivnim cijenama koje će vam omogućiti uštede do 400 kuna za kupnju standardnih ulaznica i 10% popusta na ukupnu cijenu rođendana.

Ponude s promotivnim cijenama bit će aktivirane u petak, 26. studenog, za kupnje i rezervacije na našem webu, kao i za kupnje i rezervacije na recepciji MiniPolisa.

Ponuda paketa ulaznica s promotivnim cijenama dostupna je do petka dok će popust na ukupnu cijenu rođendana vrijediti samo u petak, 26. studenog.

Paket od 5 ulaznica uz uštedu od 200 kuna

Svoje mališane razveselite paketom od 5 dvosatnih ulaznica za MiniPolis koje na Black Friday možete dobiti po cijeni od 400 kuna što znači i uštedu od 200 kuna u odnosu na regularnu cijenu koja iznosi 600 kuna. Više detalja o ponudi možete pronaći na linku.

Paket od 10 ulaznica uz uštedu od 400 kuna

Veliki paket od 10 dvosatnih ulaznica raspametit će vaše mališane, a vama osigurati uštedu od čak 400 kuna. Paket na Black Friday možete kupiti za 800 kuna (umjesto regularnih 1200). Više detalja o ponudi možete pronaći na linku.

10% popusta na ukupnu cijenu rođendana

Rođendanska proslava u prvom dječjem gradu postaje još dostupnija jer ćemo za sve rezervacije rođendanskih proslava koje zaprimimo tijekom petka, 26. studenog, obračunavati i popust od 10% na ukupnu cijenu rođendana.

Rođendanske proslave u MiniPolisu možete rezervirati na linku.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!