Vijesti iz MiniPolisa

Božićna čarolija u MiniPolisu: Dječji advent počinje 1. prosinca!

U MiniPolisu se još jednu godinu zaredom održava najpopularniji Dječji advent, a program, koji će trajati od 1. prosinca pa sve do 7. siječnja, je obogaćen i specijalnim eventom – „Brunch s Djedicom“, koji će oduševiti sve male i velike!

 

Dječji grad je za sve posjetitelje pripremio mnoštvo događaja i iznenađenja koji će svakoj obitelji ovaj Božić učiniti još čarobnijim. Tijekom cijelog adventa, Djedica će u svojoj kolibi dijeliti poklone mališanima i pozirati za fotografiranje, a svoju rezervaciju za podjelu poklona možete poslati već sada.

Povremeno će uzeti mali predah od svojih božićnih obveza, kako bi unio čaroliju blagdana svakoj obitelji koja će se pridružiti specijalnom adventskom događaju Brunch s Djedicom. Vesele trenutke na ovome druženju ispunit će preeeukusni božićni zalogaji, zabavna radionica i veeelika torba s darovima za mališane.

Dječji grad će u petak (1.12.) proglasiti otvorenje adventa velikim koncertom dječjeg zbora „Zagrepčanke i dečki“ i paljenjem lampica, od 18h. Već sljedeći dan, u subotu (2.12.), malene posjetitelje očekuje Licitarska radionica i nastavak cjelokupnog bogatog programa koji će trajati sve do 7. siječnja. Potpuno nova atrakcija, koja će raspametiti mališane, je i veliki iglu na vanjskoj terasi dječjeg grada, gdje će posjetitelji doživjeti pravu zimsku idilu, uz light show efekt.

U kolibi Djeda Božićnjaka će se vikendima održavati poludnevni i dnevni ELF kamp u kojemu će maleni pomagači, kroz zanimljive radionice, saznati što sve sadrži jedan radni dan malenog vilenjaka.

Osim ELF kampa, u MiniPolisu će se, tijekom školskih praznika (prosinac i siječanj), održati i izuzetno posjećen i obožavan Zimski kamp sa školom klizanja.

Uz to, svakodnevno će se održavati božićne radionice i zanimljiv program, a posebno iznenađenje za djecu će biti zabavna i interaktivna predstava „Djed Mraz traži sobove“. Sve obitelji s Family Pack ulaznicom dobit će svoju Gingerbread kućicu za zajedničko ukrašavanje koja se, potom, kao posebna božićna uspomena nosi doma.

A za sve malene slavljenike, koji u adventskom razdoblju proslavljaju svoj rođendan, imamo poseban božićni paket. Nezaboravna proslava u dnevnom boravku Djeda Božićnjaka, klizanje na klizalištu Ice Wonderland, brojni pokloni i iznenađenja – ma može li bolje?! Da, da – može, jer i Djedica dolazi na proslavu! 😊

Sve detalje o programu možete pogledati na linku ovdje, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube ili LinkedIn.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!