Svakog vikenda

Dnevni kampovi u MiniPolisu

Idealna opcija za roditelje koji su u stisci s vremenom, kao i za one čiji se raspored naglo promijenio. Dnevni kampovi u MiniPolisu održavaju se svakog vikenda i praznicima, a djeca su kod nas na cjelodnevnom boravku s uključenim zdravim obrocima i stručnom animacijom.

Zabavne edukativne radionice

3 zdrava obroka

Stručna animacija i nadzor

Vikendom i praznicima

Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) i Agencija za odgoj i obrazovanje dali su pozitivno stručno mišljenje o MiniPolis interaktivnom programu učenja kroz igru.

Grad pun novih znanja

Verificiran edukativni program učenja kroz Igru

Dnevni kampovi u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj podrazumijevaju jednodnevne ili poludnevne boravke s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i mnoštvom edukativnih radionica koje će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u našim tematskim kućicama.

Edukativni program koji stoji u pozadini našeg Dnevnog kampa razvijen je u suradnji s vodećim dječjim psiholozima i odgajateljima, a Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje su ga verificirali kao izvanučionički oblik nastave.

MiniPolis nije samo igraonica, već inovativno edukacijsko okruženje. Istražujući MiniPolis kroz ekspertno osmišljene scenarije djeca istražuju i razvijaju vlastite talente i vještine.

Termini dnevnih kampova

Dnevni kampovi u MiniPolisu redovito se održavaju subotom, nedjeljom i praznicima. Dnevni kamp se održava od 10 do 18 sati, a Poludnevni kamp od 4 sata bilo kada u periodu od 10 do 18 sati.

Dnevni kamp

10:00 - 18:00

Poludnevni kamp

14:00 - 18:00

Kako izgleda raspored dnevnog kampa u MiniPolisu

Aktivnosti Dnevnog kampa u potpunosti se odvijaju unutar MiniPolisa, a djeca su tijekom čitavog boravka pod vodstvom i nadzorom naših stručnih animatora. Boravak na Dnevnom kampu uključuje i 3 zdrava obroka za svakog polaznika.

10:00 – 11:00
Okupljanje i doručak

11:00  – 11:30
Tematska edukativna radionica

11:30 – 12:30 
Igranje kroz slobodne aktivnosti

12:30 – 13:30 
Ručak

13:30 – 15:30 
Odmor i slobodne aktivnosti

15:30 – 16:00 
Tematska edukativna radionica

16:00 – 16:30 
Užina

16:30 – 17:00 
Tematska edukativna radionica

17:00 – 18:00
Rezime dana i odlazak

Ovo želimo istaknuti!

Dnevni kamp u MiniPolisu je savršeno balansirana kombinacija opuštene zabave, novih znanja kroz edukativne radionice i fizičkih aktivnosti.

Edukativne radionice

Istražujući MiniPolis kroz ekspertno osmišljene scenarije djeca istražuju vlastite vještine i talente.

3 zdrava obroka

Paket Dnevnog kampa u MiniPolisu uključuje 3 zdrava i ukusna obroka koji će energizirati mališane.

Vodstvo i animacija

Polaznici kampa su tijekom čitavog dana pod stručnim vodstvom i nadzorom naših animatora.

Dnevni paket

= 280 kn

Dnevni kamp u MiniPolisu podrazumijeva cjelodnevni boravak u prvom dječjem gradu, 3 zdrava obroka i 3 edukativne radionice uz stručno vodstvo i nadzor.

Poludnevni paket

= 200 kn

Poludnevni kamp u MiniPolisu podrazumijeva poludnevni boravak (4h) u prvom dječjem gradu, 2 zdrava obroka i 2 edukativne radionice uz stručno vodstvo i nadzor.

Imate pitanje? Imamo odgovor!

Pripremili smo set najčešće postavljanih pitanja za Dnevni kamp u MiniPolisu. U slučaju da ne pronalazite odgovor na svoje pitanje, na raspolaganju vam stoji naša korisnička podrška.

Dnevni kampovi u MiniPolisu održavaju se subotom, nedjeljom i praznicima.

Dijete za Dnevni kamp možete prijaviti na nekoliko načina. 

1) online
2) na recepciji MiniPolisa
3) telefonski na broj +385 1 209 92 59
4) mailom na info@minipolis.hr

Cijena Dnevnog kampa iznosi 280 kuna. 

Cijena Poludnevnog kampa iznosi 200 kuna.

Edukativne radionice u MiniPolisu su tematske, što znači da su vezane uz pojedina zanimanja te da se održavaju u pripadajućoj tematskoj kućici. Edukativne radionice održavaju animatori MiniPolisa, provodeći program kojeg su verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje. Djeca tijekom edukativne radionice koriste originalnu ili prilagođenu opremu, alate i rekvizite iz stvarnog svijeta.

Shopping Cart
Scroll to Top