Vijesti iz MiniPolisa

Pozivamo vas na prvi Dječji karneval u MiniPolisu

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, zadnjeg vikenda u veljači organizira Dječji karneval, a djecu i njihove roditelje poziva da nas tijekom 26. i 27. veljače posjete – zamaskirani.

Dječji karneval u MiniPolisu održavat će se tijekom 26. i 27. veljače, u periodu od 11 do 13 sati, a za malene posjetitelje i njihove roditelje pripremili smo mnoštvo zabavnih sadržaja.

Programi Dječjeg karnevala počinjat će okupljanjem u 11 sati, a nastavit će se zabavnim showom i karnevalskom povorkom kroz MiniPolis. Atmosferu će energizirati žongleri, klaunovi i bubnjari, a na kraju karnevalskih povorki birat ćemo, i nagraditi, najbolje maske!

MiniPolis djecu i njihove roditelje poziva da nas tijekom karnevalskog vikenda posjete maskirani, a za sve maskirane posjetitelje tijekom čitavog vikenda pripremili smo krafne na poklon.

Uz to, u MiniPolisu će se tijekom karnevalskog vikenda moći susresti i dobro poznate junake svakog djetinjstva – medvjedića Lina, Ledo Meda, Kockića i Patka Juniora, a na rasporedu si i tematski facepaint i Balonko modeliranje balona.

Formirajte vlastitu maskiranu skupinu i prijavite se za karnevalsku povorku

MiniPolis poziva sve maskirane skupine koje žele sudjelovati u karnevalskoj povorci da nam se jave na info@minipolis.hr i rezerviraju svoje mjesto.

Članovi maskiranih skupina dobit će, uz bilo koju od ulaznica za MiniPolis, poklon krafne, uokvirenu zajedničku fotografiju i – sat vremena gratis.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!