Vijesti iz MiniPolisa

Doris Pinčić otkrila gdje se ludo zabaviti s djecom i na +40

Za Manhattan kažu da je grad koji nikada ne spava, a mi smo u Zagrebu pronašli jedan jednako poseban grad – u kojem dječja zabava nikada ne spava.

U narednim danima očekuju nas velike vrućine, temperature zraka dosezat će i preko 40 stupnjeva Celzijevih. Stoga nije pretjerano reći da ljeto u gradu zna biti prava noćna mora. Ili? Poznata TV-voditeljica Doris Pinčić nedavno nam je dala sjajnu ideju gdje i kako s djecom provesti jedan vrući zagrebački dan. Naime, 32-godišnja Zadranka, čije objave na Instagramu pratimo s velikim zanimanjem, povela je svoju djecu – Gitu i Donata – na jedno vrlo zabavno mjesto u Radničkoj ulici koje radi cijelo ljeto: u MiniPolis.

Grad iz dječjih snova

Na prostoru od 1000 kvadrata smješteno je četrdesetak tematskih kućica raspoređenih tako da čine pravi dječji interaktivni grad. I to ne bilo kakav grad! Već ludo zabavan! Kućice u MiniPolisu su, naime, umanjene replike iz stvarnog svijeta, a Gita i Donat su se u njima kroz verificirane edukativne programe upoznali s više od 50 zanimanja i uloga.
Tako je Gita u jednom trenutku bila frizerka koja je mami Doris frizuru učvrstila lakom za kosu, a Donat je bio poštar koji je s lakoćom podigao vreću punu ljetnih razglednica.

Dok su Gita i Donat kroz zabavu i igre uloge odraslih otkrivali što žele biti kad odrastu, mama Doris je naprosto uživala u kreativnom i edukativnom druženju sa svojim klincima.

Radionica robotike

Posebno je zabavno bilo u „Kući energije“ osmišljenoj u suradnji s Hrvatskom elektroprivredom gdje su Gita i Donat sudjelovali na STEM radionici robotike i na najzabavniji način naučili što se sve može postići kombinacijom znanosti i moderne tehnologije.

Nakon robotičke radionice, Doris, Gita i Donat istražili su i ostale atrakcije u prvom dječjem gradu te na kraju posjetili i Art&Color Polis. Ondje su izradili vlastite figurice od gipsa koje su, kao uspomenu na ludo zabavan dan, ponijeli kući.

Izvor: Story.hr

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!