Vijesti iz MiniPolisa

Otvorene su prijave za Ljetni kamp u MiniPolisu po first minute cijenama

MiniPolis organizira petodnevni Ljetni kamp za djecu koji će se u pet termina održati tijekom nadolazećih ljetnih praznika. Polaznici kampa će u MiniPolisu biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima te će uz stručno vodstvo animatora proći kroz 8 edukativnih radionica i trodnevnu školu tenisa.

Čvrsto vjerujući da vrijeme ispunjeno kvalitetnim i poticajnim sadržajima može postati snažna poluga psihofizičkog razvoja djece, MiniPolis je u suradnji s odgajateljima i psiholozima osmislio petodnevni Ljetni kamp za djecu koji će od lipnja do kolovoza održavati u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj.

Ljetni kamp podrazumijeva pet cjelodnevnih boravaka s uključenim obrocima, stručno vodstvo animatora i 8 edukativnih i kreativnih radionica za djecu, među kojima je i radionica robotike. Radionice će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

Edukativne programe MiniPolisa su, stručnim pozitivnim mišljenjem, verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje, a osim vlastitih radionica i programa, MiniPolis je za polaznike Ljetnog kampa osigurao i dvodnevnu školu tenisa u Teniskom klubu Zagreb.

Ljetni kamp u MiniPolisu je namijenjen za djecu od navršene 4. godine, a prijave je po promotivnoj, first minute cijeni od 1390 kuna moguće izvršiti ovdje.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!