Ljetno radno vrijeme:
24.6. – 8.9. od 10 do 20h (svaki dan)

Ljetno radno vrijeme:
24.6. – 8.9. od 10 do 20h (svaki dan)

Tematska kućica

gradiona

U Gradiona kućici postaje se pravi maleni majstor koji spretno rukuje različitim vrstama alata.
Didaktičke replike alata i građevinskih materijala omogućuju djeci da upoznaju oblike i materijale od kojih se grade objekti, a ovdje se mogu i isprobati u gradnji zidova. Spužvaste cigle, blokovi i opločnici samo su neki od elemenata za stvaranje kreativnih realističnih konstrukcija. Za one najstrastvenije malene istraživače pripremili smo takav didaktički model mješalice za beton.

Majstor

Građevinar

UMANJENA REPLIKA

KAKO IZGLEDA GRADIONA?

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

VJEŠTINE KOJE GRADIONA RAZVIJA

Scenariji kroz koje djeca prolaze u Gradiona tematskoj kućici su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

TEMATSKA KUĆICA BAUHAUS

PRAVO MALO GRADILIŠTE

Gradionu u MiniPolisu smo uredili i osmislili u partnerstvu s Bauhaus Hrvatska, jednim od vodećih prodajnih centara za radionicu, kuću i vrt u Hrvatskoj.

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2.000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kada odrastu.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!