Vijesti iz MiniPolisa

Kako razvijati talente djeteta? Saznajte na edukativnoj radionici Virtograd!

Želite osnažiti vaše dijete? Želite li prepoznati njegove jake strane i pretvoriti ih u snagu za život? Želite li u stisci svakodnevice poticati i razvijati talente Vašeg djeteta?

Ako su odgovori na ova pitanja pozitivni, MiniPolis i udruga Put do uspjeha vas pozivaju na Virtograd – edukativni program razvoja talenata kod djece.

Stručne edukatorice, Martina Mrzljak i Renata Križanić, zainteresiranim roditeljima će pomoći da dijete promatraju očima potencijala te ih naučiti kako da prepoznaju dječje interese i talente.

Program Virtograd namijenjen je svim roditeljima koji žele upoznati i osvijestiti potencijal djece kroz njihove svakodnevne aktivnosti, što će biti temelj za ispunjen život i kasnije velike odluke kao što su izbor škole ili, još kasnije, izbor zanimanja.

Virtograd edukativna radionica u MiniPolisu održat će se 10. studenog od 18 do 19,30 sati, a roditelji će u radionici sudjelovati dok se djeca igraju u MiniPolisu.

Broj mjesta je ograničen na 20 roditelja, a rezervacije je moguće izvršiti mailom na info@minipolis.hr. U radionici je moguće sudjelovati s bilo kojom od ulaznica za MiniPolis, a za roditelje smo pripremili besplatnu kavu i grickalice. Roditelji koji će radionici prisustvovati s obiteljskom ulaznicom (3h) u MiniPolis mogu doći već od 17 sati.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!