Tematska kućica Majushka

Kuća showbiza

Za sve malene princeze koje vole nastupati i pritom sjajno izgledati! U Kući showbiza će naučiti kako pjevati, plesati i nastupati na pozornici, a kako bi doista zablistale pod svjetlima reflektora – pobrinut će se Majushkine čarobne torbice s dječjom kozmetikom i šminkom.

Showbiz zvijezda

Make-up artrist

Umanjena replika

Kako izgleda Kuća showbiza?

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

Vještine koje Kuća showbiza razvija

Scenariji kroz koje djeca prolaze u Kući showbiza  su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

Tematska kućica Majushka

Najblještavije mjesto u MiniPolisu

Kuću showbiza osmislili smo i uredili s Majom Šuput, jednom od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i influencerica. Maja je nedavno lansirala Majushka liniju dječje šminke koja oduševljava i malene princeze u MiniPolisu.

cropped-majushka-icon1

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Prethodna atrakcija

Sljedeća atrakcija

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!