Vijesti iz MiniPolisa

MiniPolis, hit mjesto za djecu u Zagrebu, ima novu atrakciju

Kroz interaktivne modele vjetroelektrane, hidroelektrane i solarne elektrane djeca se od sada u Kući energije mogu upoznati i s proizvodnjom električne energije.

Kako bi kod najmlađih generacija podigao svijest o važnosti energetski učinkovitog ponašanja kroz svakodnevne i praktične trikove, MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, snimio je i kratki promotivni spot za kojeg su angažirani članovi najpoznatijeg dječjeg plesnog zbora u Hrvatskoj. Riječ je o zboru Zagrepčanke i dečki koji na YouTubeu do sada ima više od 70000 pretplatnika i više od 30 milijuna pregleda. U MiniPolisu vjeruju da će upravo prepoznatljiva lica malenih zvijezda omogućiti širi doseg njihove inicijative za energetsku učinkovitost.

Kuća energije u MiniPolisu

MiniPolis svoje malene posjetitelje kontinuirano educira o obnovljivim izvorima električne energije i važnosti energetski učinkovitog ponašanja, a za edukativne potrebe je, u partnerstvu s Hrvatskom elektroprivredom (HEP), izgradio i Kuću energije u kojoj se djeca kroz interaktivne modele vjetroelektrane, hidroelektrane i solarne elektrane mogu upoznati s procesom proizvodnje električne energije.

Izvor: Story.hr

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!