Vijesti iz MiniPolisa

MiniPolis predstavio edukativnu bojanku za djecu

MiniPolis, prvi interaktivni dječji grad Hrvatskoj, predstavio je edukativnu bojanku koja će mališane upoznati sa zanimanjima odraslih i pritom potaknuti njihov kreativni razvoj.

Premda je zbog nepovoljne epidemiološke situacije trenutno zatvoren, MiniPolis je pronašao način kako da i u periodu lockdowna nastavi svoju edukativnu misiju i približi se djeci te je, u suradnji s pedagozima i odgajateljima, osmislio i tiskao edukativnu dječju bojanku.

Koristi bojanke za razvoj djece već su dobro poznati i znanstveno potvrđeni pa se tako pouzdano zna da bojanka potiče kreativnost djece i pomaže u razvoju okulomotorne koordinacije (ruka-oko), a stručnjaci se slažu da može imati i terapijski učinak.

Što se nalazi u bojanci?

32 stranice MiniPolisove bojanke djecu će upoznati sa zanimanjima odraslih, a nekoliko stranica je rezervirano za zagonetke koje će im pomoći u razvoju logike i vizualne percepcije.

MiniPolis bojanka je idealna kao poklon, razbibriga ili priprema za školu i vrtić, a preporučuje se za uzrast od 3 do 7 godina. Trenutno se može naručiti preko MiniPolisovih internetskih stranica po cijeni od 40 kuna.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!