Vijesti iz MiniPolisa

Otvoren je MiniPolis u Z centru! Do kraja vikenda sat vremena gratis uz dvosatne i obiteljske ulaznice!

Nakon višemjesečnih priprema, MiniPolis je preselio u Z centar u zagrebačkom naselju Špansko, a svoja vrata za malene posjetitelje i njihove roditelje svečano je otvorio u petak.

Riječ je o minijaturiziranoj, ali potpuno vjernoj replici pravog grada u kojoj se djeca, kroz seriju ekspertno osmišljenih scenarija upoznaju s više od 50 zanimanja.

Novootvoreni MiniPolis se prostire na 2000 kvadrata i čini ga više od 40 tematskih kućica, među kojima su, primjerice, vatrogasna postaja, zračna luka, bolnica, nogometni stadion, veterinarska ordinacija ili policijska postaja..

MiniPolis je najveća istraživačka avantura djetinjstva te je idealna destinacija rođendanskih proslava, obiteljskih ili školskih izleta ili, jednostavno, kao poklon iznenađenja djetetu.

Najave i rezervacije termina za MiniPolis nisu potrebne. Djeca su cijelo vrijeme pod nadzorom animatora, tako da boravak roditelja tijekom igre djeteta u MiniPolisu nije potreban.

Sat vremena gratis povodom otvorenja

Proslavljajući otvorenje u Z centru, MiniPolis je za svoje malene posjetitelje i njihove roditelje pripremio i posebnu pogodnost – sat vremena gratis uz svaku kupljenu dvosatnu i bilo koju obiteljsku ulaznicu. Promotivna ponuda vrijedi sve do nedjelje, 26. rujna.

Besplatan parking i novo radno vrijeme

MiniPolis svojim posjetiteljima nudi i besplatan parking u sklopu Z centra, a praktičnost dolazaka roditeljima će olakšati i novo radno vrijeme.

MiniPolis će tako od ponedjeljka do četvrtka raditi od 10:00 do 20:00h, petkom od 10:00 do 21:00, subotom od 09:00 do 21:00, a nedjeljom od 09:00 do 20:00 sati.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!