Vijesti iz MiniPolisa

Otvoreni su upisi za trodnevni Jesenski kamp u MiniPolisu!

MiniPolis organizira trodnevni Jesenski kamp za djecu koji će se održati tijekom kratkih, ali slatkih jesenskih školskih praznika. Polaznici kampa će u MiniPolisu biti na cjelodnevnom boravku s uključenim zdravim obrocima te će proći kroz mnoštvo edukativnih radionica i zabavnih sadržaja koji će im napuniti baterije za nastavak školske godine.

Čvrsto vjerujući da vrijeme ispunjeno kvalitetnim i poticajnim sadržajima može postati snažna poluga psihofizičkog razvoja djece, MiniPolis je u suradnji s odgajateljima i psiholozima osmislio trodnevni Jesenski kamp za djecu koji će od 1. do 3. studenog održati u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj.

Jesenski kamp podrazumijeva tri cjelodnevna boravka s uključenim zdravim obrocima, stručno vodstvo animatora te mnoštvo edukativnih i kreativnih radionica za djecu među kojima su, primjerice, STEM robotička radionica i super popularna Vatrogasna akademija. Radionice će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

Ljetni kamp u MiniPolisu je namijenjen za djecu od navršene 4. godine, a djecu je, osim za trodnevni, moguće prijaviti i na jednodnevne programe po cijeni od 280 kuna.

Prijave djece za Jesenski kamp u MiniPolisu možete izvršiti OVDJE.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!