Tematska kućica

Policijska akademija

Pristupanjem policijskoj akademiji, mališani pomažu da ulice MiniPolisa i dalje budu sigurne, a kako bi svoje dužnosti mogli uzorno obavljati na raspolaganju im stoje policijska i detektivska oprema te nekoliko policijskih motocikala.

Obavljanje policijskih dužosti u MiniPolisu je među najdinamičnijim aktivnostima u čitavom gradu, a malene čuvare reda se može vidjeti dok u postaji rješavaju složene kriminalističke slučajeve ili dok motociklom patroliraju ulicama MiniPolisa.

Temeljni policajac

Prometni policajac

Krim. inspektor

Umanjena replika

Kako izgleda Policijska akademija

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

Vještine koje Policijska akademija razvija

Scenariji kroz koje djeca prolaze u Policijskoj akademiji su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Prethodna atrakcija

Sljedeća atrakcija

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!