Vijesti iz MiniPolisa

Proslavljamo otvorenje i poklanjamo sat vremena uz dvosatne i obiteljske ulaznice!

Proslavljajući veliko otvorenje u Z centru 24. rujna i znajući da će za obilazak još većeg i bogatijeg dječjeg grada trebati više vremena, MiniPolis je za sve svoje malene posjetitelje i njihove roditelje pripremio sjajnu pogodnost koja će vrijediti sve do nedjelje, 26. rujna.

Tako ćemo u petak, subotu i nedjelju uz svaku kupljenu dvosatnu ulaznicu i bilo koji obiteljski paket pokloniti sat vremena gratis!

Rezervacije mjesta i termina nisu potrebne, a djeca su u MiniPolisu cijelo vrijeme pod nadzorom naših animatora tako da prisustvo roditelja nije nužno.

MiniPolis na dan otvaranja, 24. rujna, radi od 16 do 21 sat.

U petak imamo super program!

Osim sata vremena gratis, MiniPolis je za sam dan otvaranja pripremio i bogat natjecateljski, nagradni i zabavni program koji će kulminirati zajedničkim puštanjem više stotina helijskih balona s vanjske terase.

Mališani će tijekom cijelog dana moći sudjelovati u raznim natjecateljskim igrama koje donose sjajne nagrade, a na ulicama MiniPolisa će moći sresti i dobro poznate junake, poput medvjedića Lina, Morsovaca, Leda Meda, Marka Markice, Kockića i drugih.

Uz sve to, mališane ćemo u petak obradovati i besplatnim facepaintingom u periodu od 17 do 19 sati, dok će najpoznatiji hrvatski mađioničar, Jozo Bozo, imati predstavu u 18:00 sati.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!