Vijesti iz MiniPolisa

Proljetni kamp u MiniPolisu, prilika za igru i zabavu s vršnjacima u savršeno sigurnim uvjetima!

Stižu proljetni praznici koji ove godine, na žalost svih školaraca, i ne traju baš dugo. No i u tako kratkom roku valja ‘napuniti baterije’ i biti spreman za veliki finiš. Najbolji je način zabava i igra u MiniPolisu s maštovitim…

Stres nije samo rezerviran za odrasle osobe, pogotovo u današnje vrijeme kada su i djeca sa svih strana bombardirana lošim vijestima vezanim uz korona virus, izolaciju, samoizolaciju.

Gledajući unatrag godinu dana, život i način zabave naše djece itekako se promijenio. Djeci su uskraćeni zdravi socijalni kontakti s vršnjacima koji su njima prijekopotrebni za normalan psihorazvoj. Uskraćeni su im zabavni sadržaji, a uglavnom im se život sveo na ‘online’.

Ako smo mi, odrasli, izloženi stresu zbog pandemije, nedavno proživljenih potresa, nemojmo se zavaravati, djeca su također osjetljiva na stres i on se u njihovu životu očituje na različite načine.

Ove godine sve je nekako ‘poremećeno’, a zbog zaostataka u obrazovanju, djeci su i proljetni praznici vrlo kratki.

Kako bi vašoj djeci uljepšali proljetne praznike, stručni je tim iz MiniPolisa osmislio petodnevni Proljetni kamp u kojem će djeca kroz zabavu tijekom školskih praznika steći nova znanja i vještine, ali i opustiti se te ‘napuniti baterije’ za nove izazove nakon uskršnjih praznika.

Proljetni kamp u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, koji traje od 5. do 9. travnja, podrazumijeva cjelodnevne boravke s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i mnoštvom edukativnih radionica, čije je sadržaje verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, kao i Agencija za obrazovanje, koje će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama.

Jedna od tematskih kućica koja će posebno oduševiti klince je i ‘Kuća energije’, a koja je u suradnji s Hrvatskom elektroprivredom osmišljena tako da djeca koja je posjete mogu naučiti sve o obnovljivim izvorima energije, i to na primjeru vjetroelektrane, hidroelektrane i solarne elektrane. Tijekom Proljetnog kampa u ovoj će se tematskoj kućici održati radionica robotike za male polaznike.

Uz to, Proljetni kamp uključuje i mini školu tenisa koja će se, kao outdoor aktivnost, održati u Teniskom klubu Zagreb, a mališanima će do tamo biti organiziran prijevoz autobusima.

Požurite, prijavite svoje dijete na Proljetni kamp u MiniPolisu gdje i učenje može biti luuudo zabavno!

Izvor: Roditelji.hr

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!