Vijesti iz MiniPolisa

PROLJETNI KAMP U MINIPOLISU, PRILIKA ZA IGRU I ZABAVU S VRŠNJACIMA

Stižu proljetni praznici i idealno je vrijeme za ‘napuniti baterije’ i biti spreman za veliki finiš u školama, a najbolji spoj novih znanja, igre i novih poznanstava je upravo u MiniPolisu!

Kako bi vašoj djeci uljepšali proljetne praznike, stručni je tim iz MiniPolisa osmislio petodnevni Proljetni kamp u kojem će djeca kroz zabavu tijekom školskih praznika steći nova znanja i vještine, ali i opustiti se te ‘napuniti baterije’ za nove izazove nakon proljetnih praznika.

Proljetni kamp u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, koji traje od 10. do 14. travnja, podrazumijeva cjelodnevne boravke s uključenim zdravim obrocima, stručnim vodstvom animatora i mnoštvom edukativnih radionica, čije je sadržaje verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, kao i Agencija za obrazovanje, koje će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama.

Radionice će se kroz zabavne simulacije stvarnih situacija odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

Kako bi mališanima praznici bili što bolji i zanimljiviji, roditelji mogu birati različite pakete i sadržaj. Proljetni kamp uključuje sportski paket koji na izbor ima mini školu rolanja ili kartinga, koje će se, kao outdoor aktivnosti, održavati na našoj vanjskoj terasi MiniPolisa.

Jedan od mogućih paketa na Proljetnom kampu je i STEM paket, na kojem svi radoznali mališani mogu očekivati prava znanstvena istraživanja na različitim radionicama.

Bez obzira na koji se paket odlučite, jedno je sigurno. Svim mališanima će ovo biti uspomena za cijeli život i najbolji praznici ikad!

Požurite jer broj prijava je ograničen. Prijavite svoje dijete na Proljetni kamp u MiniPolisu gdje i učenje može biti luuudo zabavno!

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!