Tematska kućica

Prometni poligon

Super zabavan i jednako poučan prometni poligon na kojem mališani usvajaju prometnu kulturu i pravila te postaju ravnopravni i odgovorni sudionici prometa koji znaju kako biti siguran u prometu ili tko, primjerice, održava ceste i kome se obratiti i kako postupiti u slučaju nezgode. Za kretanje koriste električne autiće, guralice ili bicikle, a uče razlikovati prometne znakove, svjetla na semaforu i kako sigurno prijeći cestu.

Vozač

Biciklist

Pješak

Kontrolor parkinga

Prometni policajac

Savjetnik u osiguranju

Djelatnik na benzinskoj pumpi

Umanjena replika

Kako izgleda Prometni poligon?

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

Vještine koje Prometni poligon razvija

Scenariji kroz koje djeca prolaze na Prometnom poligonu su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

Multibrand tematska kućica

Pravi prometni sustav

Prometni poligon smo osmislili i uredili u partnerstvu sa Wiener osiguranjem, Zagrebačkim cestama, Zagrebparkingom i Tifonom. Kao složena atrakcija, poligon uključuje garažu za održavanje cesta s pripadajućom opremom, parkirni automat i benzinsku postaju, a u prometu se redovito može sresti i Audi Q8 u prepoznatljivim crvenim livrejama Wiener osiguranja.

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Prethodna atrakcija

Sljedeća atrakcija

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!