Ljetno radno vrijeme:
24.6. – 8.9. od 10 do 20h (svaki dan)

Ljetno radno vrijeme:
24.6. – 8.9. od 10 do 20h (svaki dan)

Tematska kućica

radijski studio

Tematska kućica Laganini radija je minijaturna replika pravog radijskog studija za snimanje radio programa. Maleni posjetitelji se mogu okušati u ulozi radijskog voditelja i vidjeti kako u stvarnosti izgleda vođenje radijskih emisija i priprema programa za iste. Također, kroz realistične elemente, omogućena je interakcija s drugim sudionikom u studiju. Mališani se mogu isprobati i u reproduciranju odabranih glazbenih jedinica te uživati u omiljenoj glazbi putem slušalica, bez ometanja ostalih sudionika.

Radijski voditelj

Gost u studiju

UMANJENA REPLIKA

KAKO IZGLEDA RADIJSKI STUDIO?

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

VJEŠTINE KOJE GRADIONA RAZVIJA

Scenariji kroz koje djeca prolaze u radijskom studiju su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

TEMATSKA KUĆICA LAGANINI RADIO

NAJSLAĐI RADIJSKI STUDIO

Radijski studio u MiniPolisu uredili smo u partnerstvu s Laganini radio-om, jednom od vodećih radijskih postaja u Hrvatskoj. 

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2.000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kada odrastu.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!