Vijesti iz MiniPolisa

Raspored edukativnih radionica u MiniPolisu od 15. do 21. ožujka

Novi tjedan znači i mnoštvo  edukativnih radionica u MiniPolisu, a u tjednu koji je pred nama imat ćemo čak 8 zanimljivih radionica!

U utorak (16. ožujka), na rasporedu su ‘Zrakoplovna akademija’ i ‘Briga o bebama’, dok su u četvrtak (18. ožujka) na rasporedu radionice ‘Pet-Vet’ i ‘Voće i povrće nas pokreće’.

Predstojeći vikend će također biti ispunjen radionicama. U subotu (20. ožujka) su na rasporedu ‘Zrakoplovna akademija’, ‘Uredi cvjetni vrt’ i posebna radionica povodom Međunarodnog dana boja, dok ćemo nadolazeći Međunarodni dan voda obilježiti posebnom radionicom ‘Janina maštaonica’ koja će se održati u nedjelju (21. ožujka).

Ulaz u radionice je slobodan za sve s MiniPolis ulaznicom, a detaljni raspored radionica sa satnicom možete preuzeti i pogledati OVDJE.

Besplatna MiniPolis knjižica radionica

Kako bi sudjelovali na radionicama, mališani će od MiniPolisa dobiti besplatnu knjižicu radionica. Kompletirane radionice bit će im potvrđene žigićima, a za svaku kompletiranu radionicu dobit će i MiniPolis bedž. Nakon kompletiranja 5. i 10. radionice mališani će dobiti MiniPolis poklon, dok će nakon kompletirane 12. radionice moći zavrtjeti kolo Sreće koje im donosi nagrade naših partnera.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!