Vijesti iz MiniPolisa

Raspored edukativnih radionica u MiniPolisu od 8. do 14. ožujka

MiniPolis nastavlja s održavanjem redovitih edukativnih radionica na kojima će mališani usvajati nova znanja i vještine, a u predstojećem tjednu na rasporedu su soboslikarske, vrtlarske, poštarske i kemičarske radionice!

U utorak će se u Kući boja održati radionica ‘Oboji svijet u svoje boje’ tijekom koje će mališani na nekoliko sati postati pravi soboslikari, a istog je dana na rasporedu i radionica ‘Uredi cvjetni vrt’ koja će se održati u MiniPolisovom vrtnom centru.

U četvrtak su na rasporedu radionice ‘Postani poštar MiniPolisa’ i ‘Izradi svoj cvjetni omekšivač’. Poštarska radionica će se održati u poštanskom uredu u MiniPolisu dok će se kemičarska radionica održati u našem laboratoriju, a mališani će u njoj izraditi vlastiti omekšivač kojeg mogu ponijeti doma.

Ulaz u radionice je slobodan za sve s MiniPolis ulaznicom, a detaljni raspored radionica sa satnicom možete pogledati OVDJE.

Besplatna MiniPolis knjižica radionica

Kako bi sudjelovali na radionicama, mališani će od MiniPolisa dobiti besplatnu knjižicu radionica. Kompletirane radionice bit će im potvrđene žigićima, a za svaku kompletiranu radionicu dobit će i MiniPolis bedž. Nakon kompletiranja 5. i 10. radionice mališani će dobiti MiniPolis poklon, dok će nakon kompletirane 12. radionice moći zavrtjeti kolo Sreće koje im donosi nagrade naših partnera.

Više o MiniPolis knjižici radionica možete saznati OVDJE.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!