Vijesti iz MiniPolisa

Slavljenici rođendana ovog ljeta biraju jedan od dva dodatna poklona – STEM akademiju ili Glow Party!

Rođendanske proslave u prvom dječjem gradu postaju još zabavnije i bogatije, a slavljenici koji svoje proslave budu imali tijekom srpnja i kolovoza moći će birati između jednog od dva posebna poklona – STEM akademije i Glow Partya!

Prvi dječji grad je za vruuuće ljetne mjesece pripremio nove poklone i iznenađenja za sve slavljenike rođendana koj mogu izabrati i jedan dodatni poklon – STEM akademiju ili Glow Party!

STEM akademija podrazumijeva 4 dolaska u MiniPolis uz 50 minuta STEM-a, 60 minuta igre u prvom dječjem gradu i zdravi snack. Akademija se nastavlja održavati s početkom školske godine i sigurno će oduševiti sve mališane koje zanima tehnologija i robotika.

Glow Party će, s druge strane, oduševiti rođendansko društvo, a svjetlosni spektakl nezaboravna je i jedinstvena scenografija za kojom mališani, doslovno, luduju.

Imajući na umu i rekordno visoke temperature, uz svaki rođendan smo pripremili i rashlađenje za čitavo rođendansko društvo – Ledo sladoled na poklon.

Rođendansku proslavu u prvom dječjem gradu možete rezervirati putem LINKA ili telefonski na broj (0)1 209 92 59.

_
*Promotivna ponuda vrijedi za sve rođendanske proslave koje su rezervirane i realizirane u periodu od 18. srpnja do 31. kolovoza 2022. godine.
*Promocije i popusti međusobno se ne mogu zbrajati ni kombinirati.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!