Vijesti iz MiniPolisa

U MiniPolisu otvorena najmanja poslovnica Zagrebačke banke u Hrvatskoj

U toj će nimi-poslovnici djeca, kroz ekspertno osmišljene scenarije i edukativne radionice, steći osnove financijske pismenosti.

MiniPolisu se pridružila i Zagrebačka banka koja će u prvom dječjem gradu imati svoju najmanju poslovnicu – minijaturiziranu repliku stvarne poslovnice u kojoj će djeca steći osnove financijske pismenosti.

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, dobio je i financijsko središte – mini poslovnicu Zagrebačke banke u kojoj će djeca, kroz ekspertno osmišljene scenarije i edukativne radionice, steći osnove financijske pismenosti.

Premda je novootvorena poslovnica najmanja poslovnica Zagrebačke banke, opremljena je svim potrebnim rekvizitima kakvi se inače mogu vidjeti u stvarnim poslovnicama Zagrebačke banke. Mini poslovnica tako ima vlastiti trezor, redomat, bankomat za isplatu MiPos novčanica i sustav cijevne pošte za dopremu novca i dokumenata na šaltere.

“Baš kao i svaki pravi grad, MiniPolis, između ostalog, već ima vlastitu zračnu luku, vatrogasnu postaju, nogometni stadion, trgovinu i hitnu pomoć, a od sada će imati i – pravu pravcatu banku”, izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa.

“Otvaranjem poslovnice banke, MiniPolis je postao još realističnija minijatura pravog grada, a posebno nas veseli što smo projekt realizirali s vodećom bankom u Hrvatskoj – Zagrebačkom bankom. Najmlađe generacije će u minijaturnoj poslovnici banke steći osnove financijske pismenosti koje će im u životu itekako koristiti”, zaključila je Gašo.

Izvor: Jutarnji.hr

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!