Vijesti iz MiniPolisa

U MiniPolisu ovog vikenda počinje Festival karijera koji će trajati do kraja mjeseca!

MiniPolis, prvi dječji grad, s uzbuđenjem najavljuje Festival karijera – seriju evenata koji će se održavati vikendima od 12. do 27. ožujka. Djeca će tijekom Festivala karijera upoznati profesionalce iz različitih djelatnosti koji će im iz prve ruke pokazati kako izgledaju njihovi poslovi, a u njima će se moći i sama okušati.

Kako bismo inspirirali nove generacije profesionalaca, MiniPolis u ožujku organizira Festival karijera tijekom kojeg će maleni posjetitelji u tematskim kućicama prvog dječjeg grada upoznavati profesionalce iz različitih djelatnosti.

Serija edukativnih radionica i evenata djecu će ohrabriti da otkriju svoje afinitete i potaknuti ih da razviju vještine za karijeru iz snova, a na istraživačkom putu će im pomagati profesionalci iz vodećih hrvatskih tvrtki koji će kroz interaktivnu komunikaciju predstavljati svoja zanimanja.
Eventi Festivala karijera održavat će se svakog vikenda u periodu od 12. do 27. ožujka, a u njemu će sudjelovati MiniPolisove partnerske tvrtke i ustanove – AMZ, Aurelia, Aviva, Chromos, Croatia Airlines, Erste plavi, Franck, HEP, Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba, Konzum, Kraš, Purina, SIXT, Tisak, Zagrepčanke i dečki i ZET.

Festival karijera bit će svečano otvoren u subotu, 12. ožujka, u 10 sati nastupom Zagrebačkih mažoretkinja, a rezervacije mjesta na Festivalu nisu potrebne..

Raspored evenata dostupan je na LINKU.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!