Vijesti iz MiniPolisa

U subotu, 4. prosinca, otvaramo prvi Dječji advent u MiniPolisu!

Otvaranje Dječjeg adventa u MiniPolisu počinje u 15:30 paljenjem adventskih lampica i koncertom najpopularnijeg hrvatskog dječjeg zbora – Zagrepčanke i dečki.

U MiniPolisu, prvom dječjem gradu u Hrvatskoj, ove godine će se održati i prvi dječji advent, a program, koji će trajati od 4. prosinca pa sve do 9. siječnja, u potpunosti je prilagođen onima koji najviše vjeruju u čaroliju Božića – djeci!

Spektakularna scenografija Dječjeg adventa

Scenografija na kojoj će se odvijati dječji advent uistinu je spektakularna i riječ je o petstotinjak kvadrata vanjske terase na krovu novoizgrađenog Z centra na kojem je podignut idilični adventski gradić na otvorenom, okružen borovima i ukrašen tisućama božićnih lampica.

U adventskim kućicama će se redovito održavati zabavne igre s bogatim nagradnim fondom, kao i tematske radionice koje će doslovno raspametiti mališane pa će tako, primjerice, kao vilenjaci pomagati Djedu Božićnjaku pakirati i dostavljati poklone dok će svaka obitelj, uz svaki kupljeni Family Pack, dobiti i adventski vijenac za ukrašavanje kojeg može ponijeti doma.

Energiju potrošenu na igru nadoknadit će gastro kućica koja će nuditi tople i mirisne božićne specijalitete, poput fritula, knedli ili kuhanog vina za roditelje dok će dnevni boravak Djeda Božićnjaka oduševljavati mališane jer će u njemu, osim fotografiranja, moći dobiti i poklone koje su im roditelji ranije pripremili.

Sjajan zabavni program

Dječji advent u MiniPolisu bit će otvoren u subotu, 4. prosinca, koncertom najpopularnijeg dječjeg zbora u Hrvatskoj – Zagrepčanke i dečki. Koncert i otvaranje adventa počinju u 15:30 sati.

Osim Zagrepčanki, mališani će ovog vikenda u MiniPolisu moći vidjeti i Sv. Nikolu koji će nas posjetiti u subotu i nedjelju (10-13 i 16-20) te u ponedjeljak (16-20).

Raspored radionica za 4. i 5. prosinca

10:00 – 13:00 Ukrašavanje čizmice Sv. Nikole
10:00 – 13:00 Pisanje pisama Djedu Božićnjaku
10:00 – 13:00 Pakiranje božićnih poklona
10:00 – 20:00 Ukrašavanje adventskih vijenaca
10:00 – 20:00 Ukrašavanje božićnih gips figurica
16:00 – 20:00 Ukrašavanje čizmice Sv. Nikole
16:00 – 20:00 Izrada božićnih sobova
16:00 – 20:00 Pakiranje božićnih poklona

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!