Vijesti iz MiniPolisa

Zabavne dječje radionice u MiniPolisu tijekom studenog!

Prije božićne čarolije u prosincu, za sve naše malene posjetitelje i njihove roditelje pripremili smo mnoštvo zabavno – edukativnih radionica u studenom.

Svakog četvrtka i nedjelje, u popodnevnim satima, u dječjem gradu će se održati po jedna super zanimljiva radionica na kojoj je će se svi dobro zabaviti, družiti i naučiti ponešto novo. 😊

Svake nedjelje u studenom očekuje vas FAMILY SUNDAY sa super pogodnostima, fotografiranjem i radionicama za cijelu obitelj. Sudionicima nedjeljnih radionica u studenom ( s Family Pack ulaznicom) poklanjamo GRATIS kavu za roditelje i muffin za mališane.

* Za ostvarivanje pogodnosti potrebno je predočiti Family Pack ulaznicu animatoru na nedjeljnoj radionici.

U četvrtak (09.11.) od 17h – 19h, u našoj Kući boja će se održati omiljena kreativna radionica mališana – „Postani ličilac“, gdje će isprobati svoje vještine miješanja boja, bojanja zidova i elemenata dekoracije.

Nedjelju (12.11.) od 16h do 18h smo rezervirali za obiteljsko druženje u Kući boja, gdje će se i roditelji mališana uključiti u zabavnu radionicu ličenja i druženje sa svojom djecom. Sva oprema i zaštitna odjeća je osigurana.

U četvrtak (16.11.) od 17h do 19h u poštanskom uredu dječjeg grada će se održati radionica „Postani poštar“ gdje će se maleni posjetitelji upoznati sve čari zanimanja poštara.

U nedjelju (19.11.) od 16h do 18h, u našoj Konzum prodavaonici će se održati obiteljsko shopping natjecanje. Udruženi roditelji i djeca će odmjeriti svoju spretnost u prikupljanju i isporuci pristigle narudžbe artikala.

U četvrtak (23.11.) od 17h do 19h mališani će uživati u jednoj od omiljenih tematskih kućica – Veterinarskoj ordinaciji. Ovdje ih očekuje uvijek rado posjećena radionica „Briga o životinjama“  gdje će se upoznati s različitim životinjama te saznati koje su njihove potrebe, koju hranu jedu i kako se igrati s njima.

Obiteljsko druženje u nedjelju (26.11.) od 16h do 18h, u našem Vrtnom centru je rezervirano za udružene snage u sadnji biljaka s roditeljima.

U četvrtak (30.11.) od 17h do 19h malene ljubitelje letenja očekuje radionica „Postani pilot“ i mnoštvo zanimljivosti koje će ih animirati, zabaviti i naučiti sve o iskustvu letenja zrakoplovom.

Sudjelovanje na svim radionicama je uključeno u cijenu ulaznica, a rezervacije nisu potrebne.

Svoje ulaznice možete osigurati već sada kupovinom na našem web shop-u.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!