Tematska kućica TISAK

Kiosk

Smješten je nasuprot nogometnog stadiona i ispunjen je časopisima, paketima i slatkišima. Maleni kiosk u MiniPolisu ima čak i vlastite hladnjake za pića i sladolede, a arhetipska interakcija prodavača i kupca jedan je od najponavljanjijih i najpopularnijih scenarija svih dječjih igara.

Prodavač

Dostavljač

Umanjena replika

Kako izgleda Kiosk?

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

Vještine koje Kiosk razvija

Scenariji kroz koje djeca prolaze na Kiosku su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

Tematska kućica Tisak

Najmanji kiosk najvećeg lanca

Kiosk u MiniPolisu smo osmislili i uredili s Tiskom, vodećim maloprodajnim lancem kioska s mrežom od preko 900 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. 

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Prethodna atrakcija

Sljedeća atrakcija

Scroll to Top
PRIJAVE DO 25.9.

BIRA SE PRVI GRADONAČELNIK MINIPOLISA

U prvom dječjem gradu se po prvi puta organizira izbor za gradonačelnika MiniPolisa i svi dječaci i djevojčice, u dobi od 6 do 12 godina, imaju priliku na godinu dana zavladati prvim dječjim gradom.

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!