Vijesti iz MiniPolisa

Krenuli su upisi za dva nova termina Ljetnog kampa sa spavanjem!

MiniPolis organizira petodnevni Ljetni kamp sa spavanjem namijenjen roditeljima i djeci koji nisu iz Zagreba. Maleni polaznici kampa u MiniPolisu će biti na cjelodnevnim boravcima s uključenim obrocima, nadzorom stručnih osoba i mnoštvom zabavnih edukativnih radionica, a Zagreb i njegove znamenitosti upoznat će kroz dnevne izlete.

Dugački školski praznici neminovno donose i pitanje koje neće zaobići niti jednog roditelja – kamo s djecom u sparnim ljetnim tjednima dok nisu na godišnjim odmorima ili kod svojih?

Pobjednička, win-win kombinacija djecu bi trebala zaokupljati tijekom cijelog dana, a roditeljima omogućiti da bezbrižno obavljaju svoje poslove znajući da su im djeca na sigurnom i da se lijepo provode.

Kroz zadnjih nekoliko godina ljetni kampovi postali su pravi hit, a MiniPolis je za ovo ljeto, nakon nekoliko izdanja super popularnih sezonskih kampova, osmislio ljetni kamp sa spavanjem, namijenjen roditeljima i djeci koja ne žive u Zagrebu.

Maleni polaznici Ljetnog kampa bit će na cjelodnevnim boravcima u MiniPolisu – minijaturnoj replici stvarnog grada u kojoj postaju što god požele.. Animacija i 24-satni nadzor stručne osobe se podrazumijevaju, baš kao i 5 obroka dnevno. Spavanje je organizirano u hotelu Viena, a isplanirani su i izleti po Zagrebu tijekom kojih će djeca upoznati glavni grad i njegove znamenitosti.

Ljetni kamp sa spavanjem održat će se u dva termina (15. – 19. kolovoza i 22. – 26. kolovoza) , a zainteresirani roditelji djecu mogu prijaviti putem LINKA, telefonski na broj (0)1 209 92 59 ili na recepciji MiniPolisa. Broj mjesta je ograničen.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!