Vijesti iz MiniPolisa

MiniPolis posjeti i za Dubrovnik poleti!

Obiteljski trenutci su oni koji otvaraju srca i stvaraju najljepše uspomene! Zato, ovoga adventa dječji grad želi razveseliti jednu obitelj s Croatia Airlines avionskim kartama za top destinaciju – Dubrovnik!

Sa svakom kupljenom FAMILY PACK 2+2 MiniPolis ulaznicom, u razdoblju od 7. 12. do 7. 1., imate priliku sudjelovati u našoj velikoj nagradnoj igri.

Dovoljno je da na račun od MiniPolis ulaznice ispišete ime i prezime jednog roditelja, adresu, broj telefona i e-mail i ubacite u našu kuglu na ulazu u dječji grad, kod recepcije.

U nagradnu igru ulaze samo one prijave koje su zaprimljene zaključno sa 7.1.2024. (do 20h).

Izvlačenje dobitnika provest će se nasumičnim odabirom iz kutije za prikupljanje ubačenih ulaznica, na dan 14.01.2024. u 18h.

Dobro je znati da možete ubaciti više računa i time povećati šanse za dobitak – zato brzo isplanirajte svoj dolazak i razveselite svoju obitelj top destinacijom!

Pravila igre pogledajte klikom na link ovdje.

* U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji su kupili Family Pack 2+2 ulaznicu na recepciji ili putem web shop-a, u razdoblju od 7.prosinca 2023. do 7. siječnja 2024.

*Ulaznice koje su kupljene putem web shop-a potrebno je isprintati, navesti sve potrebne podatke i ubaciti u kuglu, na ulazu u MiniPolis

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!