Vijesti iz MiniPolisa

Raspored edukativnih radionica od 8. do 13. lipnja

U prvom dječjem gradu i ovog tjedna imamo mnoštvo edukativnih radionica među kojima su i dvije posebne – nutricionistička i robotičkate potpuno nova radionica financijske pismenosti.

U utorak (8. lipnja) na rasporedu su soboslikarska radionica i vatrogasna akademija koja će se održati u Vatrogasnoj postaji MiniPolisa.

U četvrtak (10. lipnja) održat će se zrakoplovna akademija, a u 18:00 na glavnom trgu MiniPolisa počinje mađioničarski show najpoznatijeg hrvatskog mađioničara – Joze Boze. Rezervacije mjesta za mađioničarski show nisu potrebne, a ulaz je slobodan za sve s MiniPolis ulaznicom.

Radionica financijske pismenosti u novoj Kući štednje

Kako bismo obilježili gradnju potpuno nove Kuće štednje koju smo osmislili i uredili u partnerstvu s Erste Plavim, u petak (11. lipnja) održat ćemo novu radionicu financijske pismenosti. Polaznici radionice će biti grupirani obzirom na uzrast, a prethodne rezervacije nisu potrebne.

Posebne radionice za koje su potrebne prijave

U subotu (12. lipnja) poznata hrvatska nutricionistkinja Ana Ilić održat će posebnu edukativnu radionicu ‘Jestiva duga’ koja će kod djece podignuti svijest o važnosti zdrave i uravnotežene prehrane. Ulaz na nutricionističku radionicu je slobodan za sve s MiniPolis ulaznicom, no potrebne su prethodne rezervacije mjesta na info@minipolis.hr.

Osim posebne nutricionističke radionice, u subotu (12. lipnja) održat će se i posebna radionica robotike za koju su, također, potrebne prethodne rezervacije na email adresu info@minipolis.hr.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!