Tematska kućica Violeta

Kemijski laboratorij

Kemijski laboratorij u MiniPolisu je savršeno mjesto za malene istraživače koji vole eksperimentirati! U njemu će, uz pomoć naših animatora, napraviti vlastitu formulaciju cvjetnog omekšivača kojeg mogu ponijeti doma, a sva oprema koju koriste je izrađena od stručno biranih sastojaka koji su sigurni za njihovo zdravlje.

Kemičar

Asistent

Tehničar

Umanjena replika

Kako izgleda Kemijski laboratorij

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje kroz igru

Vještine koje Kemijski laboratorij razvija

Scenariji kroz koje djeca prolaze u Kemijskom laboratoriju su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

Tematska kućica Violeta

Inspirirajuća mirisna priča

Kemijski laboratorij osmislili smo i uredili u partnerstvu s Violetom, regionalnim liderom na higijenskom tržištu s više od 220 vlastitih proizvoda i 6 brandova.

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Prethodna atrakcija

Sljedeća atrakcija

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!