Tematska kućica Sixt

Rent a Car

Rent a car poslovnica je, kao i u stvarnom svijetu, smještena u neposrednoj blizini zračne luke, a mališani u njoj, kao pravi turisti, mogu unajmiti automobil za razgledavanje MiniPolisa. U slučaju da žele unaprijediti svoj nastup i komunikacijske vještine, s druge strane šaltera se mogu okušati kao – prodajni savjetnici u poslovnici.

Prodajni savjetnik

Klijent

Umanjena replika

Kako izgleda Rent a car?

Naše tematske kućice su umanjena replika stvarnih modela, a opremom i scenarijima su u potpunosti prilagođene dječjem uzrastu.

Učenje korz igru

Vještine koje Rent a car razvija

Scenariji kroz koje djeca prolaze u Rent a car poslovnici su ekspertno osmišljeni i validirani kroz 6 ključnih komponenti.

U potpunosti posvećeni razvoju djece, a naš verificirani edukativni program osigurava da je svaka minuta provedena u MiniPolisu investirana u dobrobit djeteta.

Tematska kućica Sixt

Najmanja i najslađa poslovnica

Rent a car poslovnicu smo osmislili i uredili u partnerstvu s brandom Sixt, međunarodnim liderom za iznajmljivanje vozila koji posluje na 2100 lokacija u 110 zemalja, a minijaturni automobili i poslovnica obojani su u prepoznatljivu narančastu boju.

Grad pun iznenađenja

Upoznajte i ostale atrakcije

Na prostoru od 2000 kvadrata izgradili smo više od 40 kućica i rasporedili ih tako da čine pravi mali grad za djecu. Kućice su minijaturizirane replike stvarnog svijeta, a djeca u njima kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

Prethodna atrakcija

Sljedeća atrakcija

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!