Vijesti iz MiniPolisa

U MiniPolisu otvorena mini poslovnica Zagrebačke banke!

Zagrebačka banka otvorila je mini poslovnicu u sklopu MiniPolisa, prvog dječjeg grada u Hrvatskoj u kojem djeca kroz igru otkrivaju što žele biti kad odrastu.

MiniPolis čini četrdesetak minijaturnih kućica u kojima se djeca od dvije do dvanaest godina mogu upoznati s više od 50 zanimanja. Baš kao i svaki grad, MiniPolis ima vlastitu zračnu luku, vatrogasnu postaju, hitnu pomoć, poštu, trgovinu i druge sadržaje, a od sada i poslovnicu banke koju je opremila Zaba.

Mini poslovnica Zabe bit će prisutna na centralnoj poziciji, na glavnom ‘trgu’ MiniPolisa, a sadržavat će dva radna stola, redomat, bankomat za isplatu mipos novčanica (službeni novac MiniPolisa), brojač novca, cijevnu pošta kojom iz trezora mini banke mališani prenose novac do šaltera te ostale rekvizite za igru.

Istražujući MiniPolis djeca će se moći upoznati s bankarskom profesijom te razvijati svoje talente, strasti i vještine. Uz malo mašte i kreativnosti, Zabina mini poslovnica postat će pravo malo financijsko središte MiniPolisa.

Minijaturnu poslovnicu Zagrebačke banke možete istražiti na linku.

Scroll to Top

U svibnju i lipnju

Partymania u Minipolisu

MiniPolis je za kraj školske godine pripremio posebne pogodnosti na sve rođendanske pakete u svibnju i lipnju!